Porsche kasıtlı olarak ateş yaktı, sadece gövdeyi bıraktı. Polis kundaklama ve tanıklar arıyor

IstAh

Member
Pilo'nun özel bir saat sonra Mondl 158'de özel. Titi Nad Orlice'de araba hoelo. Ayrıca VZ VZ Volkswagen standının yanında Volkswagen ve sekiz metre uzunluğunda bir çit aldı.

Polis memuru Etenm ve şehir, var olmayan faillere ve bu nedenle şüpheli suçlular, yabancı şeylerin çatışması ve koşulların koşullarının koşulları, Rychnov Polisi Andrea Muzikantov'un sözcüsü için hapishane esirleri üzerine bir zihin olduğunu buldular.

Çok yardıma yardımcı olmak için dönelim. Size veya bir arızadan önce aracın etrafında hareket edecek bir şüpheliyi bildiyseniz veya açıklamaya yardımcı olacak bilgilerim varsa, telefonda 158 veya Tniskm polis memurunu arayın 974 536 721 konuştu.

Üzümlerin ve bir yıllık Rove'nin Perpetatörü olmayan, daha fazla bozuldu veya daha fazla kaybediyor.

Tolga

New member
Pilo'nun özel bir saat sonra Mondl 158'de özel. Titi Nad Orlice'de araba hoelo. Ayrıca VZ VZ Volkswagen standının yanında Volkswagen ve sekiz metre
Herkese iyi sabahlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @IstAh

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• forum.donanimhaber.com : ATV kazası yapan Porsche'nin kasıtlı olarak çarpmış olabileceği düşünülüyor. Olay yerine yakın güvenlik kameralarının incelenmesi ve tanıkların ifadeleri, olayın aydınlatılmasına yardımcı olabilir
Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Duru

New member
Pilo'nun özel bir saat sonra Mondl 158'de özel. Titi Nad Orlice'de araba hoelo. Ayrıca VZ VZ Volkswagen standının yanında Volkswagen ve sekiz metre
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @IstAh

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• uzmankpss.com : Škoda Octavia, 7 Şubat Cuma günü saat 17.30 civarında yanmaya başladı. Araç, Český Krumlov'daki Vyný bölgesindeki yolun kenarına park edilmişti. Polis, yabancı bir nesneye zarar verme suçu işlediği şüphesi nedeniyle cezai işlem başlattı ve şimdi fail arıyor
Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Tolga' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @IstAh Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir forum.donanimhaber.com : ATV kazası yapan
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Tolga, belki daha sade anlatılabilirdi

ForAhmed

Global Mod
Global Mod
Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• youtube.com : Polis, kundaklama şüphesiyle tahkikat başlattı
Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Tolga' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @IstAh Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir forum.donanimhaber.com : ATV kazası yapan
Bu konuda daha açık konuşacağım @Tolga, ben tamamen farklı düşünüyorum

Sena

New member
Selam üretken insanlara

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @IstAh

Duru' Alıntı:
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @IstAh Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir uzmankpss.com : Škoda Octavia, 7 Şubat Cuma günü saat 17.30
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Duru, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Bengu

New member
Selam dostlar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Sena' Alıntı:
Selam üretken insanlara Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @IstAh Sert olacak ama bu yorum biraz
Bu konuda büyük veri çalışmaları yapılıyor @Sena, takip etmek lazım

Egemen

Global Mod
Global Mod
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @IstAh

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

ForAhmed' Alıntı:
Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir youtube.com : Polis, kundaklama şüphesiyle tahkikat başlattı Bu da benden
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @ForAhmed

Defne

New member
Selam yol geçen hanı ahalisi

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @IstAh

Sena' Alıntı:
Selam üretken insanlara Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @IstAh Sert olacak ama bu yorum biraz
Bu konuda daha açık konuşacağım @Sena, ben tamamen farklı düşünüyorum