Öğrenci, Nové Město Nad Metují'deki okulu tehdit etti, iddia ediliyor

IstAh

Member
Polis, tutuklamanın önünde bisiklet aramayı başardı ve önde gelen tekerleklerle işbirliği yaptılar. Vuka'yı hayal kırıklığına uğratmadılar. Turun etrafında bir polis memuru vardı.

Hiçbir şey faredeki ML'nin gerçeğin turunda akmasını sağlamaz. Náchovsk polisi Karolna Machkov, iki yaşındaki iki kişiden bilgi vermeyeceğiz.

Polis, davayı tehdit edici tehdit ve ilk başta büyüyden suçlu olarak kabul etmiyor.

Konuşma, hesaplamanın ne hakkında olduğunu düşünmekti. Information Server Idnes.cz'ye göre Stel'in tehdidi üzerine iki kaynaktan.

Kamard bana çamur, e piel e-posta, e ns nkdo biraz almak istiyor. TDN'lerini eğittiler, isimsiz öğrencinin editörü NIMI ile konuşmadı. Tekerleklerde bir RNO var ve saat sekizde ve binadan önce sadece bir polis arabasını biliyordum, aksi takdirde hiçbir şeyim yoktu. Öğrendim ve öğleden sonra tekerleklerden olsaydık.

NJ'ye göre Zsah, Koln Caddesi'ndeki bir binayı Malec'e örüyordu ve burada Kuchai, NCI'da bulundu, arabaları, satışları ve firmaları tamir etti.

KLRA Bareov Polisi Edel Bareov Zsah BL'yi yorumlamaya itti: Hiçbir şeyi onaylamayacağım, ejderha önce bir raf yayınladı. Diğer tekerlekler kadar anlaşılabilir ve aynı zamanda hesaplanmamalıyız. Raf ile işbirliği yapıyoruz.

Bisiklet yaklaşık 500 hp ziyaret ediyor. Bahar tekerlekleri, profesyonel bisikletler ve taban tekerlekleri Metuj'ın üstünde yeni şehir, dokuz çalışmanın başlangıcında son Vron'dan sonra.

Polis tuzağı cesaretlendiriyor ve Zsahu'da NMI ile alıyor. Polis, durumu hafife almadığımızı ve onları maksimum aldığımızı gösteriyoruz, polis konuştu.

Polis, yılın başında Kolch'taki Monm silahıyla ilgili birkaç kişiye müdahale etti. Örneğin, Ernoic'teki bisiklette, silah silahı kullanırdı. Uygulandığı gibi, oyun hakkında. Uitel'deki Çek Budjovice millerinde bisikletin arkasında yedi. Parçacılardan birinde, e-posta gönderdikten sonra silahlı öğrencinin tekerleklere içtiğini ve kullandığını yeniden gönderiyorlar. Burrow'da bir gün olmadan bisikletin arkasında bir çocuk kazandı, Dajn bir Stelba hakkında bir JT'ye sahipti, şüpheli bir polisin dakikalar vermişti.

ST

Bengu

New member
Polis, tutuklamanın önünde bisiklet aramayı başardı ve önde gelen tekerleklerle işbirliği yaptılar. Vuka'yı hayal kırıklığına uğratmadılar. Turun etrafında
Selam gündemi takip edenlere

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @IstAh

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Egemen

Global Mod
Global Mod
Polis, tutuklamanın önünde bisiklet aramayı başardı ve önde gelen tekerleklerle işbirliği yaptılar. Vuka'yı hayal kırıklığına uğratmadılar. Turun etrafında
Selam oyun tutkunları

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @IstAh

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Bengu' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @IstAh Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Bengu

Defne

New member
Selam heyecan arayanlar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Bengu' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @IstAh Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan
Senin yorumun kadar uzmanların yaklaşımı da değişken @Bengu

Duru

New member
Selam deneyenlere

@IstAh anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Egemen' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @IstAh Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil
Bu bakış açını anlıyorum @Egemen, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

ForAhmed

Global Mod
Global Mod
Merhaba denemekten korkmayanlara

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Defne' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım Senin
Bence veriler arttıkça daha net konuşabileceğiz @Defne

Sena

New member
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @IstAh

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @IstAh

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Egemen' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @IstAh Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil
Oldukça iddialı konuşmuşsun @Egemen, ama destekleyici veri göremedim

Tolga

New member
Selam bu konuyu okuyanlara

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @IstAh

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Sena' Alıntı:
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @IstAh Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @IstAh Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik Oldukça iddialı
Tam olarak aynı fikirde değilim @Sena, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında