Obůrka'da, birisi örgüyü çıkardı ve geyiği serbest bıraktı, şimdi onları geri çekiyorlar

IstAh

Member
TDN'nin önünde çitin sonuna kadar. Davet edildi, örgü eksikti ve size sıkı sıkıya.

Çit sütunundaki ağın aynı yaşa itilmesi özeldir. Geyiğin bunu kendileri yaptığı, şehir ormanı David Rek'in liderliğini açıkladığından şüphe var. Geçmişte benzer bir şey olmadı.

EST bir parça. Onların merkezinde, pes etmek için içtiler, çünkü açık Brno'yu açmayalım. Brno'ya, sonra Senek'e besleyelim. Ve bir kez tanıyacaklar, deneyelim. U. Şimdi bana yardım ediyorum ve ZV sakin bir şehir arayacak.

Belediye Binası'nın kasabaları, Vodtek'in Klopotovskm Dol köpeklerine hakim olmayacak şekilde Nvvnky'nin web sitesini çağırdı. Böylece, Nkterch şehrinin atıklarının tek çit, arabası ve pineni ve fotoğraf tuzaklarından kaynaklandıkları konusunda uyardı.

2020'de çitler ağaçların çitlerini bıçakladı, sonra Stdo kaçtı ve delindi ve PTI MSCCH'den sonra. Kamerun keçisi de her zaman onlarla sarıldı.

Klopotovskm Dol'daki dev, DTMI ve turistli aileler için bir buluttur. Ayrıca bir iz var.

2016 yılına kadar geyik MATJ'di, o zaman harcamak zorunda kaldılar. Şimdi küçük bir cinsel yolla bulaşan hastalıkla aynı ismin devi, çünkü oraya davet etme olasılığı daha yüksektir. Ijdič çitinde, yumurtalarda görünür kuş vardır.

Haritalar © Shocart ve OpenstreetMap yazarı tarafından sağlanır. Shocart, turist ve bisiklet haritaları ve atlas yayıncının bir geleneğidir. Daha www.shocart.cz