Doktor Anatoly Havadan Heal'in Ambulansından Marangoz Yerinde Çalışıyor

IstAh

Member
Krlovhradko bölgesi Anatoly Truhl'un havayolu ve lkask nmstek liderliği, birçok durumda tasarruf eden hastanedeki pistondaki hastanın ilanlarından biridir. Nisan ayında PNOS Lkask VD için Krlovhradeckho Bölgesi I madalyasını ve tıp tıbbı sláty'nin geliştirilmesini aldı.

Sdle Hava Kuvvetleri'ndeyiz, Windows'un arkasında bir başlangıç pervanesi var, etrafta çok fazla harabe var. Ne vs dje?
Düzenli olarak egzozla dökelim, örneğin, boyun eğen bir zhahu. Elbe'deki kör omuzları kullanalım, böylece Posdka birleşmesi hemen Zsah adasına gidebilir. Yılda, böyle bir ruh halinin plakalarının bir yaşındaki var. Çoğu zaman, LTN'ye alışmak için köpeklerle dağ bile. Benzer şekilde, endişeli olmayan zsahua için manzara dizleri. Hradec Krlov'da büyük bir kültürel etkinlik var, geçen yıl Ed Sheerana veya Triatlon Ironman'ın bir konseriydi, ayrıca böyle bir zaman için hazırlanmalıyız.

Ülkede iki ile evlenmediğimiz tüm ölümcül bıçaklanan yaralanmaları narest.

Dotte bu özel piç Sızdıran Idnes Premium

En çok

Seviye

Uette 178 K karşılaştırıldığında

Seviye

Uette 446 K karşılaştırıldığında

Bugün katılıyor musunuz ve iniyor musunuz:

• Idnes.cz, lidovky.cz ve expres.cz sınırsız erişim
  • Ünlü yazardan 50.000 LNK'si değil
  • Naim gazetesine ve ASOPision'a çevrimiçi ve Tece'de ücretsiz

Egemen

Global Mod
Global Mod
Krlovhradko bölgesi Anatoly Truhl'un havayolu ve lkask nmstek liderliği, birçok durumda tasarruf eden hastanedeki pistondaki hastanın ilanlarından biridir
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @IstAh, gerçekten emeğine sağlık

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

ForAhmed

Global Mod
Global Mod
Krlovhradko bölgesi Anatoly Truhl'un havayolu ve lkask nmstek liderliği, birçok durumda tasarruf eden hastanedeki pistondaki hastanın ilanlarından biridir
Selam bu konuyu okuyanlara

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @IstAh

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Egemen' Alıntı:
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @IstAh, gerçekten emeğine sağlık Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı
Bazı ülkelerde bu durum tam tersi işliyor @Egemen, kıyaslamak ilginç

Bengu

New member
Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

@IstAh okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Egemen' Alıntı:
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @IstAh, gerçekten emeğine sağlık Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı
Bu bakış açını anlıyorum @Egemen, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Duru

New member
Selam düşünce insanları

@IstAh anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Bengu' Alıntı:
Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış @IstAh okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Bu bakış açını anlıyorum @Egemen, fakat bazı yerlerde fazla
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Bengu

Tolga

New member
Selam çözüm arayanlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @IstAh

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Duru' Alıntı:
Selam düşünce insanları @IstAh anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :) Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Duru

Defne

New member
Merhaba teknoloji meraklıları

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @IstAh, gerçekten emeğine sağlık

@IstAh, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Bengu' Alıntı:
Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış @IstAh okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Bu bakış açını anlıyorum @Egemen, fakat bazı yerlerde fazla
Biraz daha örnek olsaydı daha iyi olurdu @Bengu, yine de anlaşılır

Sena

New member
Merhaba tecrübeli dostlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @IstAh

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Kişisel kanaat gibi düşün, bence mevzu böyle

Tolga' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @IstAh Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm Açıkçası
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Tolga

Duru' Alıntı:
Selam düşünce insanları @IstAh anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :) Bazı yerlerde seni
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Duru, özellikle pratik tarafı çok farklı

Defne' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @IstAh, gerçekten emeğine sağlık @IstAh, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Defne, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım