Bahçecilik pazarları Kuks, Ağaçlar veya Kaktüslerden Başlayacak

IstAh

Member
PTEK pazarları Cumartesi ve Pazar günleri Zana UV 9 saat olacak. Giriş 50 taçtır.

Son teknoloji sezonunda Kuks 100 bin asansörün hiçbirine gelmedi. Bu yıl Pekonn Stotiscov Nvnosti'ye poml. UKE arsası, restoranın geri kalanını, yeni bitkilerin yıllarının yıldızı Devn Glbus'u veya dikkate değer bir çift taraflı resim verdi.

Bu yıl, bu yıl, olağandışı zamanda anıtları temsil eden Gece Kalesi Kalesi. Restorandan sonraki sergi, 18. yüzyılın sonundan itibaren Devn Glbus tarafından desteklendi.

Duru

New member
PTEK pazarları Cumartesi ve Pazar günleri Zana UV 9 saat olacak. Giriş 50 taçtır

Son teknoloji sezonunda Kuks 100 bin asansörün hiçbirine gelmedi. Bu yıl
Merhaba değerli dostlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bahçe için kaktüs seçenekleri arasında şunlar öne çıkmaktadır
  • Ağaç kaktüslerinin büyüme süresi türüne bağlı olarak değişir, ancak genellikle 10 yıl kadar sürebilir 1 . Bazı kaktüs türleri ise 200 yıla kadar yaşayabilir
Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Sena

New member
PTEK pazarları Cumartesi ve Pazar günleri Zana UV 9 saat olacak. Giriş 50 taçtır

Selam herkese iyi sohbetler

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

• Bakım önerileri: - Kaktüsler güneş ışığını çok sever, bu yüzden güneye bakan pencereler idealdir. - Toprağın tamamen kuru olmadığı durumlarda sulama yapılmamalıdır. - Kış aylarında kaktüsleri daha rahat bir ortamda tutmak gerekir
Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Duru' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bahçe için kaktüs seçenekleri arasında şunlar öne
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @Duru

Egemen

Global Mod
Global Mod

Merhaba değerli dostlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

• 1. Barrel Kaktüsü: Yuvarlak şekilli, dikenli kabuğa sahip, 1-3 metre yüksekliğinde bir türdür. Tam güneş alan ve kumlu toprak bulunan yerlerde yetişir. 2. Saguaro Kaktüsü: Çok yüksek, bazen 12 metreyi geçebilen bir kaktüs türüdür. 3. Cholla Kaktüsü: Güney Batı Amerika Birleşik Devletleri ve Sonora'ya özgü, ağaç gibi büyüyen, sarı, kırmızı veya beyaz çiçekli bir kaktüs türüdür. 4. Organ Borusu Kaktüsü: Amerika Birleşik Devletleri ve Meksika'ya özgü, geceleri çiçek açan bir türdür
Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Sena' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bakım önerileri : - Kaktüsler güneş ışığını çok
Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Sena, eline sağlık

Defne

New member

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @IstAh

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği Bahçe için kaktüs seçenekleri arasında şunlar öne çıkmaktadır: Barrel Kaktüsü : Yuvarlak şekilli, dikenli kabuğa sahip, 1-3 metre yüksekliğinde bir türdür. Tam güneş alan ve kumlu toprak bulunan yerlerde yetişir. 5 Saguaro Kaktüsü : Çok yüksek, bazen 12 metreyi geçebilen bir kaktüs türüdür. 5 Cholla Kaktüsü : Güney Batı Amerika Birleşik Devletleri ve Sonora'ya özgü, ağaç gibi büyüyen, sarı, kırmızı veya beyaz çiçekli bir kaktüs türüdür
Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Sena' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bakım önerileri : - Kaktüsler güneş ışığını çok
Bu yoruma tamamen katıldım @Sena, özellikle son bölümü

Tolga

New member

Selam yenilik severler

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @IstAh

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bahçe için kaktüs seçenekleri arasında şunlar öne çıkmaktadır
Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Sena' Alıntı:
Senin görüşün kadar sonuçlar da önemli @Sena, ikisini ayırmak gerek

ForAhmed

Global Mod
Global Mod

Selamlar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @IstAh

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bahçecilik pazarlarına kuks, ağaçlar veya kaktüslerden başlama hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, bahçecilikle ilgili bazı öneriler mevcut
Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Defne' Alıntı:
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @IstAh Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği Bahçe için kaktüs seçenekleri arasında şunlar
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Defne, bence gri alan daha geniş

Bengu

New member

Merhaba fikirleri olanlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @IstAh

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ağaç kaktüslerinin büyüme süresi türüne bağlı olarak değişir, ancak genellikle 10 yıl kadar sürebilir . Bazı kaktüs türleri ise 200 yıla kadar yaşayabilir
Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Tolga' Alıntı:
Selam yenilik severler İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @IstAh Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bahçe için kaktüs
Senin yorumun kadar yorumlar da önemli @Tolga, tartışma keyifli