Zdechovski, BİRLİKTE koalisyonunun başarısız olmadığını, kutlanacak bir şey olduğunu iddia ediyor. Bir kavgacı rolü vardı

IstAh

Member
Pazar gece yarısından önce takım elbise giyen Krtec, koalisyonun seçim sonucunun BİRLİKTE kutlanması çağrısında bulundu. Yaklaşık dört saat sonra aktif bir suçlu olarak maske taktı, telefonunu kapattı ve askeri eğitime gönüllü oldu.

Pestoe tyatyicetilet Milletvekili Havlkova Brod'dan geliyor, uzun süredir Hradek olarak kabul ediliyor. İlk olarak yerel teknoloji merkezinde pazarlama şirketi Commservis'i kurdu. Ve oradan Avrupa siyasetine sıçradı. Onun KDU-SL'deki Marian Jureka'nın halefi olduğu konuşulmaya başlandı.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının hemen ardından düzenlediğiniz basın toplantısında kutlama çağrısında bulundunuz. Gerçek miydi ve kutlanacak bir şey var mı?
Kesinlikle! Bu seçimleri gerçekte neyin tehlikede olduğu bağlamında görmek zorundasınız. Ve mesele bu hükümetin seçimlerde başarısız olup olmayacağı ve BİRLİKTE koalisyonunun şu ana kadar olduğu gibi işlevini sürdürüp sürdüremeyeceğiydi. Ve hala işe yaradı. Görevler ve görevsizliklerle ilgili duygular azalacak, kutlamanın nedeni belirlenecek. Ne hükümet ne de koalisyon başarısız oldu. Tutuklandığımdan beri ittifakı Avrupa seçimlerine teşvik etmeye çalışan bendim. Eğer yalnız olsaydık, BİRLİKTE koalisyonu karşılıklı söylemlerden dolayı tamamen parçalanabilirdi. Eğer halk olarak başarılı olmak istiyorsak bu söylemi kararlı bir şekilde kullanmamız gerekir.

Retorik hakkında konuşurken, değişikliklerinizi gerçekten kötü bir şekilde gördüm. Oldukça aptal olduğunu düşünmüyor musun?
Her karanlığın kendi Radko Guda'sı olmalı! Bunun için savaşabilen Bitkae. Sadece iyi ve akıllı Petra Fiala ve Luka Niedermayer'e sahip olamazsınız. İçeri girip kimsenin yapmak istemediği işi yapabilecek bir avcıya sahip olmalısınız. Sadece çorbayı belirli bir oyun tarzına göre sallayın. Ve şunu kabul edelim: Bunu ben yaptım. Hoş olmayan bir şey okumak gerektiğinde Zdechovska'yı tartışmalara gönderdiler.

Biraz da savaşlarınızdan bahsedelim. Gerçek komünist Kateina Konen'in canı cehenneme, Ocak ayında kameralar önünde ne söylediniz?
Evet evet! Her şeyden önce o yıllar ve Rusya'nın Ukrayna'ya karşı savaşta verdiği destek için. Birisi Çek Cumhuriyeti'nde Rusya yanlısı propaganda yayarsa ve Rusya'ya kızmaya çalışırsa kime demokrat demeliyim?

Ve yılda bir kez gidin: Vt Rakuan hükümetten mi paketlenmeli?
Ona karşı oldukça katıyım çünkü düşmüş bazı ülkelerde ortaya çıktığı gibi, göçmen paktı burada sunulduğu gibi bir zafer değil. bel detayda gizlidir. Beni asıl üzen, on yıldır göç konusuyla uğraşan ve tanınan koalisyon milletvekillerinden oluşan bir koalisyon bakanının hiçbir şeyi tartışmak istememesi. Bu kesinlikle amatörceydi ve umarım bunu birbirimize açıklayabiliriz.

Seçimden önce kişisel bir talihsizlik hissettiniz mi?
Seçimi karanlık bir vc olarak ele aldım. Topka ve ODS adaylarının kendilerini kurmalarına ve insanların onları tanımasına yardımcı oldum. Malzemelerini ve yelkenlerini yırttım. Ve eğer Avrupa Parlamentosu'na girmeseydim bu konuda hiçbir şey yapmazdım. Kendim için çalıştığım iki görevi tamamladım. Bu yüzden bunu hafife almayacaktım, seçilenleri tebrik ettim ve mesajın ortasında oradan ayrıldım. Bu koalisyonun devam etmesi için elimden geleni yaptım. Biliyorsunuz ben sağlam bir aile geçmişine sahip bir Demokratım. Ailemiz hem Naziler hem de Komünistler tarafından zulme uğradı ve benim için demokrasi en önemli değerdir.

Sadece muhalefete değil, seçimi iktidar adına bir karar olarak algılamanıza da saygı duyuyorum…
Her zaman olduğu gibi kabul edilir. Ada seçmenleri Avrupa siyasetini bilmiyor ve anlamıyorlar ve bu nedenle sonucu Çek Cumhuriyeti hükümetiyle ilişkilendiriyorlar. Birlik ve beraberliği sağlamamız gerekiyordu.

Peki anket insanlar için ne gösterdi?
km uzun vadede, iletişimi geliştirmemiz gerekiyor ve bunu kapatmalıyız ve şimdi iki bardak. Uzun süre defansif oynadık. Evet yaptık ama batırmadık.

Bu topların yakında, tercihen bölgesel seçimlerde olması güzel olurdu…
Umarım! Ama seçimler gösterdi ki biz insanlar olarak toplumsal konularda çalışmalıyız. Filip Turek bunu onlara gösterdi ve geçen adaylara verdi.

Ne zaman Türk ve Konen'den bahsediyoruz: Psaha ve sol koalisyon Stailo'nun hücumu sizi şaşırttı mı!?
Hiç şaşırmadı. Hem Kateina Konen hem de Filip Turek harika bir kampanya geçirdi. Urit, SPOLU koalisyonunun gerçekten büyük olan yaklaşık on milyon dolarlık kampanyasıyla karşılaştırılabilecek düzeydeydi. Reklam panolarını ve adaylarının bakıra nasıl geldiğini görünce bu partilerin sonucunun çok iyi olacağını biliyordum.

Konuya dönecek olursak: Eğer bölgesel seçimler iyi geçmezse, Marian Jureka'nın gidişi konusunda endişelenmenin zamanı gelmiş olur mu? Peki sen ve parti adaylığınız?
İkincisi, hiç kimse Marian Jurek'i eleştirmeye kalkmasın; onun ve başkanlığın bazı tembel üyelerinin kendileriyle birlikte kampanyayı gerçekten berbat ettiğini bilmeliler. Çok fazla insan yoktu ama öncelikle Marian gerçekten onlarla birlikte olanlardandı. Ondan hiçbir şey almayacağım. Evet bazı şeyler olması gerektiği gibi yapılmadı ama Marian Jureka öncelikle bir demokrat ve ikinci olarak bu hükümetin en çalışkan bakanı. bazı şeylerin iyi satılmadığı anlamına gelir. Ama çok büyük sıkıntılar yaşayacaksınız. Ve onun bana kattığı şeyden kurtulmak bana düşüyor. Benim başkan ya da başkanlık üyeliği gibi kişisel bir hırsım yok. Karanlığı ve kazanma arzusunu harekete geçirmek gerekiyor.

Bölge ve belediye sonrası seçimler de aday olarak ilginizi çekecek mi?
Şimdi değil. Benim için Avrupa Parlamentosu on yıldır bir önceliktir ve öyle de olmuştur. Yüzde 150'mi vermek istiyorum. Meslektaşlarımın hem belediye başkanı hem de milletvekili olmasından pek hoşlanmıyorum çünkü bunu onların çalışmalarında da görebiliyorsunuz. Başıma gelebilecek en kötü şey meslektaşımın çalışmayı bırakmasıdır. Avrupa Parlamentosu sloit ve tk kelimelerinin kısaltmasıdır. Ve orada bir şeyi değiştirmek için kendinizi tamamen değil, tamamen ona adamalısınız.

On yıldır Avrupa Parlamentosu'nda olduğunuzu bana ne zaman söylediniz: trafiğe karşı kör olmuyor musunuz?
Ne derim? Kovid döneminde hastanelerde ve sosyal bakım tesislerinde çalışma fırsatım oldu ve dürüst bakış başımı döndürdü. Neyin değişmesi gerektiğini biliyoruz ve bu seçimler bize neyin gerekli olduğunu gösterdi. Güvenlik ve Göç! Ve eğer bunu değiştirmezsek, seçimleri aşırılıkçılar ve çeşitli popülistler kazanacak. Göçün karanlığını aşırılıkçılara bırakmamamız gerektiği konusunda başından beri haklıydık ve bu karanlığı kendimiz sağlayabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız.