Yüzbaşı obas yedekte mi? Buna saygı duyuyorum Konsey. Pilae ve Krejho’dan doğmuştur.

IstAh

Member
Oekvn çok büyük. Sadece Hradec’te değil, futbolla çok ilgisi olan sizin için de geçerli mi?
Benim için bile, bu av muhtemelen işe yaramayacak. Hradec uzun zamandır yeni bir stadyum bekliyordu, o an bütün sorunlar çözüldü ve mutlaka gelecek. Göz ardı edilemez.

Nerede oynarsanız oynayın, muhtemelen bir spor web sitesiyle ilgilenmelisiniz.
Yaptım, ama geldiği delilik, ona bakma. Stadyum tamamlanıyor, her gün görebilirsiniz. Onu gerçekten önemsiyor olmamız da utanç verici.

Ve gümrük ne zaman ertelendi?
Öyle olsa bile, orijinal söz bu hafta yenisinde olacağımızdı, ama yine de değiliz. Ama bu büyük bir şey.

Orada Mlad Boleslav’da oynadığı iki yılın ardından kendi stadına döndü. Sonunda ev ortamında başarılı olmak isteyecek mi?
Önceki iki sezonda bizi şereflendiren aynı şey. Birbirimizden rahatsızdık ve uzun bir süre daha böyle olacağını biliyorum. Ve tabii ki yeni stadımızla da taraftarlara futbol sevinci yaşatacağımızı biliyorum. Bizden isteyecekler.

Standda yeteri kadar yeni oyununuz var, bu önce sizi değiştirmeyecek mi?
sanmıyorum Beş beş yeni adam yeter, hep zaman alıyor, sığmıyor ama bence doğru yolda.

Krlovhradeck takımından Jakub Rada (solda), Bank takımından Filip Kalo’nun önünde oynuyor.

Yeni gelenler arasında iki tecrübeli savaşçı Vclav Pila ve Ladislav Krej var. Deneyimi kabin kte ne taşırım?
Hradec’e gelen tüm oyunlar futbolseverler için oldukça ilgi çekici. Vak ve Ldi’den memnunum ve sadece futbol açısından değil, onlarla gurur duyuyorum. Bence ikisi de sadece futbolda değil, kabinlerde de yardımcı olacaklar. Evi yerle bir edecekler, buna ihtiyacımız olacak.

Birinci ligde ilerledikten sonra, Hradec sizin yardımınızla iki kez kazandı, hatta ilk kez şampiyonluk için gruplarda üst yapıda oynadınız. Yeni stadla birlikte görevler nasıl?
Bence o iki yılı gerçekten birbirimizi onurlandırarak geçirdik, onunla da benzer şekilde mücadele etmek bizim elimizde. Kolay olmayacak. Yeni stadın da takipçisi olacağız, rakiplerimiz de küçümsenmeyecek. Anlaşılır bir şekilde, atımıza evde sahip olacak birçok hayran olacak. Bu nedenle ona alçakgönüllülükle yaklaşın. Heyecan verici futbol oynamak istiyoruz ve güvenlik konusunda endişelenmemize gerek yok.

Bir kaptan olarak, Hradec takımını yeni stadyuma götüren ilk kişi siz olmalısınız. Geçen sezon bu görevi yerine getirdiğinizde her zaman ilk onbirde başlamadınız. Bu rolü nasıl alıyorsunuz?
Ona tamamen saygı duyuyorum. Herkes gibi sadece yedek kulübesinde olacağım bazı maçlarda bile senin için üzücü olmalı. Herkesin takımdaki rolü olduğu için alıyorum. Ve Slavia’ya karşı bir maçta koçun diğer oyun türlerine öncelik vermesinin hemen başınıza gelebileceğini anlıyorum. Bununla bir problemim yok.

Peki ya kaptanın ofisinde bulunduğunuz kamarada? Bu nasıl kurulur?
dolu sorunsuz. Önemli değil, ekip gerçekten bu yerleşkede kuruldu. Saygı duyacak bir şeyleri olan ve dahil olacak deneyimli oyuncular.

Peki bunlar yardımcılarınız Petr Kode ve Ladislav Krej, sizi savaşlarda elinde bir köpekle kim temsil edecek?
İkiniz de yapabilirsiniz ama kaleci Patrik Vzek size nasıl saygı duyacağını biliyor. Senin için, çünkü bu bir kasa.

Ve ister sahada ister yedek kulübesinde olun, Hradec’teki davranışınızla kendinizi onunla tarihi bulduğunuzu fark edin, sırada ne var?
Kesinlikle. Ve bunu Hradek olarak da gördüğümüzü düşünüyorum. Gençlik yıllarımda bile ter dökmek zorunda kaldığım Sparta dışında hiçbir yerde bu kadar uzun süre çalışmadım. Çok değil birkaç yıldır buradayım, ikinci ligden geçtim, yükselmeyi başardım ve ardından birinci lige yerleştim. Hradec’in bana verdiği uzun ve hoş bir zaman. Ve bunun uzun süre devam edeceğini biliyorum.