Yenidoğan çitinin tartışmalı şekilde yıkılması Hradec’te heyecan yarattı

IstAh

Member
Temsilcinin eleştirisi, kadınlara hakaret etmeden ve sevilen astına şaşmaz bir ipucu vermeden yapılamayacak bir şekilde yüksek bir bedele mal oldu.

Hareketlerden biri, Kültür ve Turizmden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Ilona Dvokov (PP’siz) tarafından Akademi’nin kimyasal prosesinin durumu hakkında bilgi okurken gerçekleştirildi:

Eğer bir sanayi kuruluşu bu kadar çok sayıda tehlikeli insanı dışarı atarsa, hakkında dava açılır ve hapse atılırdı. İnsanların bu garip zehir ve kanserojen karışımını solumaları ve tehlikenin farkına varmamaları gerekir. N’ye göre, Novorno’nun horolojisinden bu yana Ostrava, Prag ve Brno’nun da aralarında bulunduğu 27 Çek şehri bunu düşürdü.

İki gün boyunca Verdun’daki gibi havai fişek patlatmanın satışların, davetiyelerin ve insanların yararına olduğu iddiasını düşünmeden edemiyorum. Bana 10 dakikanın çevreye herhangi bir etkisi olacak gibi gelmiyor. Bunu plastik pipetlere karşı mücadele gibi klasik çevre aktivizmi olarak düşünün. Denis Doksansk (ANO), bunun artık dikenli bitkilere karşı verilen mücadeleyle dünyanın kurtarıldığı hissiyle kendini gösterdiğini söyledi.

1,55 milyon için video eşleme

1 Ocak’ta, Cirque Production şirketi tarafından oluşturulan ve gösteri için 1,55 milyon kron ödenen eski belediye binası binasında video haritalama gösterilecek. En önemli olayların büyük ekranda yarım buçuk motorlu testerelere yansıtılması da dahil olmak üzere uçuşun yeni doğan havai fişekleri yaklaşık yarım milyona mal oldu.

Petr Nebesk, bu paylaşımın nüfusun yalnızca dörtte birinin görebileceğini söyleyerek Petr Nebesk’i eleştirdi. Belediye meclisi pmo şirketini seçti. Kadınların alımı tamamen farklı bir teklif nedeniyle iptal edildi. Ciddi anlamda kadın alımını ilan edip, kadın seçip iptal edip çok daha yüksek fiyat teklif edene teslim edebilir misiniz? diye sordu Jan Holsek (ikisi de Rozvjme Hradec’ten).

Raketlerin bu kadar karanlık olmasına şaşırdım

Nisan ayında şehir, topraklarında havai fişek atılmasını yasaklayan yeni bir yönetmelik yayınladı. Ancak yenidoğan bahçesinin yıkılmasının nedeni bu değil çünkü 31 Aralık ve 1 Ocak hariç bozuluyor. Krkonoše Milli Parkı arazisine de benzer hasar verildi.

Raketlerin bu kadar karanlık olmasına şaşırdım. Yeni bir şey deneyelim, her zaman çitten daha iyidir. Belediye başkanının şehrin mülklerinden sorumlu yardımcısı Pavel Vrbick (Pirti), bunun bir başarısızlık olacağını varsayıyoruz, diye savundu.

Ev Hradec’in sevgili olduğunu biliyoruz ve o, iğrenç hostroj’u yazdı. Sonunda yeni bir yol izlemeye karar verdik. Belediye Başkanı Pavlna Springerov (HDK), amacın insanların yaşam ortamına ilişkin yeni, ilginç ve oldukça ruhani bir şeyler görmesini sağlayacak böyle bir program seçmek olduğunu söyledi.