Vlkanova, Hradec'e dönüşü hakkında: Sadece buraya gelmek için gelmedim

IstAh

Member
Bu, sezonun son maçına kadar şaşırtıcı bir şekilde Avrupa Kupası'na yükselmek için oynayan bir takım için en dengeli yaz takviyelerinden biri.

Kalp karar verdi. Saat ikide, burada olmak istediğim için emekli maaşı almamın bir sakıncası olmadığını söyledim. Burada evdeyim, eşim ve benim bir ailemiz var, diye anlatıyor yirmi dokuz yaşındaki futbolcu, önceliklerimin sadece emekli maaşı peşinde koşmak olmadığını keşfettim.

Ama başka olasılıklar da vardı, değil mi?
Onlar da ns'de dışarıdaydılar. Ama dışarıda kalmak istemedim.

Peki ya esk'te?
Orada Çek olacaksa sadece Hradec'in olacağı açıktı. Bu benim için bir öncelikti ve anlaşmaya vardığımıza sevindim.

Uzun zamandır dönüşünüzle ilgili spekülasyonlar vardı, siz ve sonrasında Hradec ile Türkiye'deki kış eğitim kampında buluştunuz. O zaman sen miydin?
O an hiç gitmiyorum. Orada buluştuk çünkü birbirimize yakın olduğumuzu biliyordum, bu yüzden kurtarmaya gitmem konusunda anlaştık. Ama böyle bir şey olmadı. Peki ne zaman geri dönmeye başladı? Polonya Ligi'nin bitimine yakın bir zamanda, size böyle bir ihtimalin var olup olmadığını, bir anlaşmaya varma ihtimalimizin olup olmadığını sordular. Teklif ne olursa olsun kabul edeceklerine onları ikna edeceğimi söyledim ama tutuklandıktan sonra onlara eğer Esk'te olacaksa başka hiçbir yere gitmek istemediğimi söyledim.

Saat ikide, burada olmak istediğim için emekli maaşı almamın bir sakıncası olmadığını söyledim.

Oekvan posila gibi acı. Bana sadece kulüp açısından değil, antrenör açısından da saygı duydunuz mu?
Evet, ne zaman döneceğini konuşmuştuk. Ve sanırım benim sadece Hradec'te olmak istememe değil, aynı zamanda ona yetişmek istememe de bu şekilde saygı duydu. mesele sadece benim burada olmak için oyalanmamla ilgili değil. Avrupa Ligi yürümese bile o stadyuma ve buradaki her şeye sahip çıkacağım. köprüye ulaşmaya çalışmaktan başka bir şey yapamayacağımızı. Kimse her yıl olacağını söylemiyor ama böyle olması gerekiyor.

Gerçekler

Lig kuraları Hradec

• Hradet yeni lig sezonuna 20 ve 21'inci hafta sonlarında kendi sahasında oynayacağı maçla başlayacak Teplice ile birlikte.
  • Sonbaharda 19 tur oynanacak ve Hradec'in son maçı Aralık ortasında Prag'da oynanacak. yeni gelen Dukla ile.
  • Ek Hradec'in ikinci turunda Pilsen gezisi.
  • Pardubice ile derbi 6. tur programında yer alıyor, yani Ağustos ayının sondan bir önceki hafta sonu, rakibin stadyumunda oynanıyor.
  • Bir hafta sonra bir içki içmek için Hradec'e gidiyor Şampiyonluk Sparta.
  • Bu yüzden Slavia sonbaharda Hradec'te tanıtılacak, Kasım ayının başında gerçekleşecek.
  • İlginç: Hradec'in bir hafta sonra sezonun ilk maçında Cumartesi günü Teplice ile oynaması gerekiyordu, muhtemelen başka bir maç aranacak.

Hradec Mill'i cenazeye getiren güzel bahar gezisini nasıl izlediniz?
Vay, sezon boyunca Hradec'in yarısını gördüm. Daha uzun süreceğini düşündüm. Her şey yolunda gitmese bile, aşağı inmemeye çalışırken yaklaşık yirmi turun ardından nasıl göründüğü göz önüne alındığında, harika bir sezon oldu.

Horej'in koçluğunda maçlar ne yönde hareket edecek?
Takıma anlattıklarından teknik direktörün ne oynamak istediği çok açık. Yürüyüşünün ardından Hradec her bakımdan tatsızdı, pratikte gol atamadı, yüksek bir atak vardı ve her şey işe yaradı.

Kalenin karanlığından sizi en çok kim etkiledi?
Muhtemelen Karel Spil. Kışın oynadı, ligdeki ilk sezonunu oynadı. Topu kaldırma şekli, bana karşı ne kadar sakin olduğu ve hızı mükemmeldi.

Hradec'ten ayrıldıktan sonra bir buçuk yıl Pilsen'de, ardından da bir buçuk yıl Polonya'da kaldınız. Hradec'in dışında geçirdiğim iki yıl bana ne kazandırdı?
Esas olarak deneyim. Başka yerlerde işlerin nasıl gittiğini, başka olasılıkların nasıl olduğunu bilmek istedim. Dünyayı, ligleri karşılaştırabilirim. Bundan sadece kendisi için değil, aynı zamanda Hradec'te bulunan ve başka yerlerde işlerin nasıl gittiğini ilginizi çekecek çocuklar için de faydalanacaktır. Pilsen'de ilk sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynadınız, bir süre sonra bunu nasıl değerlendiriyorsunuz? Bir çocuğun rüyasının gerçeğe dönüşmesi gibi. Bir şekilde ikisini de yapmayı başardım. Master Lig'de o dönem bütün maçları oynadım, unutulmaz goller de attım, dolayısıyla sonuçlar ve puanlar yanlardan olmadı. avcı onu tekrar geçmek ister. Ancak Plze'nin karşılaştırılacak pek bir şey olmayan takımlara karşı oynadığını kabul etmek zorundayız.

Polonya jin futbol kültürü taraftarların bakış açısıyla mı?
O yüzden bu şekilde kıyaslamayın. Hayranlar, bu bazen fanatizmdir. Bize inen ve kararlaştırılan gibi 50.000 kişi hoş olmayan bir şey içti. Küme düşeceğimizi söylemek için değil, kulübü sevdikleri için bizi desteklemek için içtiler. Hatta kışın kulübümüze yurt dışından iki taraftar kulübü para ödedi. Biri Almanya'dan, biri belki İngiltere'den bir yerlerden. Muhtemelen Esk'te durum böyle değil.

İki yıl önce bıraktığınızdan bu yana Hradec nasıl değişti?
Karşılaştırılamaz. Dünya, hizmet, insanları karanlığın farkına varın, her şey değişiyor.

Bu konuda ne düşünüyorsun ve önce tam bir öğün yemek için dışarı mı çıkacaksın?
Miktar İnsanları hemen sevindireceğimizi ve güzel sezon için tasarruf yapacağımızı biliyorum.

Adam Vlkanova (sağda) ve Matj Nprstek (benimle birlikte) Hradec futbolcularının dikeninde.

Futbol Euro'nun başladığı dönemde idmanlara giriyorsunuz. İzliyor musun?
Açıkçası. Her gün en az bir seyahate çıkıyorum ve ailemle ne kadar doyduğuma bağlı olarak daha fazla uyuyorum. Ama her zaman futbol izlerim.

Seni çok şaşırtan bir şey var mı?
Bazı sonuçlar. Romanya'nın bu kadar yüksek olduğu sensin. Veya Slovakya Belçika'yı yendi. Slovakların iyi bir takımı var ama geçmişte pek başarılı olamadılar. İlk denemede başardılar. Natst bugünlerde şaşırtıcı kurtarışlar yapıyor, çünkü favori olan kazanırsa kimse mutlu olmaz.

Milli takım tecrübeniz de var, onun ilk Euro yolculuğuna ne dersiniz?
Ayrıca milli takımda Portekiz'e karşı oynadığım için onların ne kadar zor olduğunu biliyordum. Dolayısıyla bizi bu şekilde itmelerine hiç şaşırmadım, savunmanın derinlerindeydik. Ama bu kadar ileri noktaya gelememiş olmamız çok yazık. Ne yazık ki, iki aptal hedefimiz var… Eğer bunlar en azından bir tür aksiyon veya stel ise, rica ederim. Ancak her iki gol de şanssızdı. kod, ancak önümüzdeki birkaç hafta içinde daha fazlasını yapacağımızı düşünüyorum.