Ulusal Gençlik Festivali için ikiz şehirlerde podyum kuruldu | Hubballi Haberleri

IstAh

Member

DHARWAD: Sahne, 26. Ulusal Gençlik Festivali yediden fazla yerde tutun Karnatak Koleji, Ziraat Bilimleri Üniversitesi ve Karnatak Üniversitesi. NYF, 12 Ocak’tan itibaren beş gün boyunca yapılacak.
Kültürel programların merkez üssü olan Karnatak Koleji arazisine Dharwad bölgesinin zengin kültürünü anlatan devasa bir sahne dikildi ve 100 stant kuruldu. Ayrıca her eyaletten popüler yiyeceklerin yer aldığı 45’ten fazla yiyecek standı olacak.
Green Park ve UAS alanları da etkinliklere ev sahipliği yapacak şekilde hazırlandı. Ulusal düzeydeki etkinliğe 28 eyalet ve sekiz birlik bölgesinden toplam 7.500 katılımcı katılacak.
İlçe yönetimi, delegeleri ağırlamak ve yerel kültür, sanat ve gelenekleri tanıtmak için kapsamlı düzenlemeler yaptı. Yetkililer, tüm katılımcılara geri dönüştürülmüş şeylerden yapılmış çeşitli öğeler içeren özel bir kit alacaklarını söyledi.
Kitler arasında kimlik kartı, çelik su şişesi, dayanıklı sırt çantası, günlük aktiviteler için kullanılan sekiz eşya, yoga matı, eşofman, etkinlik menüsü, ünlü Dharwad Peda Dharwad’daki tarihi ve turistik yerler hakkında bilgiler içeren bir kitapçık yer alıyor. . , Garag ve Bengeri Khadi Gramodyoga’da hazırlanmış üç renkli ve Aurobindo Trust tarafından yayınlanan ‘Youth of India’ kitabı.
Hubballi ve Dharwad’daki tren istasyonlarında, kardeş şehirlerdeki otobüs duraklarında ve havaalanında yardım masaları kurulacak. Tüm delegeler sanat grupları tarafından karşılanır ve pansiyonlarına ve mekana geri götürülmeleri için ücretsiz ulaşım sağlanır. Bir yardım masası 7×24 çalışacaktır.
Perşembe günü saat 16.00’da Hubballi’deki demiryolu sporları sahasında festivalin açılışını yapacak olan Başbakan Narendra Modi de dahil olmak üzere tüm katılımcılara özel bir hatıra verilecek.
7.500 katılımcıya ulusal bayrak takdim edilirken, Modi’ye 30 x 18 inç çerçeveye monte edilmiş ulusal bayraktan oluşan özel bir hediye takdim edilecek.
Sağlık hizmetlerine odaklanın
Katılımcılara tıbbi yardım sağlamak için 300’den fazla doktor ve 500 sağlık görevlisi görevlendirildi. Ayrıca çeşitli hastanelerde 50’den fazla yatak rezerve edildi ve 11 ambulans konuşlandırıldı. Komiser yardımcısı, durum gerektiriyorsa daha fazla sağlık personelinin konuşlandırılacağını söyledi. Gurudatt Hegde.
Katılımcıların enfekte olmaması için mümkün olan tüm önlemler alınmıştır. Yurtlar dezenfekte ediliyor ve termal tarayıcılar kullanılıyor. Dharwad ilçesinde Covid-19 pozitiflik oranı sıfır, ancak her türlü enfeksiyonu kontrol altına almak için tüm güvenlik önlemleri alındı.