Spd turizmi için bir reçete mi? editör Polda’ya göre tekerlekler aynı ve kaliteli

IstAh

Member
Hradec Krlov, çocuk doğuran çocukların gerekli bisiklete binmek için kalmak zorunda kaldığı nispeten güçlü bir edebiyat turizmiyle karşılaştı. Bununla ilgili ne düşünüyorsun?
Burada bir ailem vardı, eşi çocukların farklı bisikletlere binmesini istiyordu. Sabah 40 kilometre gider diye düşündüm ama sonunda hepsi bizimle birlikte öldü. Aynı zamanda tarihi geleneğin bir hediyesidir. 1989’dan sonra her şey gevşedi ve tutuklama nedeniyle çok baskı altında olsalar bile alternatifler ortaya çıktı. 30 yıl geçti ve biraz farklı ebeveynlerden oluşan bir nesil büyüdü. Bu nedenle tek tip tekerleğin en yüksek kalitede olması gerektiğini şiddetle destekliyorum. Maria Theresa’nın yönetimindeki gibi öğrenirsek burada iki çocuğum olacağını hayal bile edemiyorum. Arabaları alıp beş dakika içinde Lep Kola’ya götüreceklerdi.

Sizce mevcut durum nasıl?
1989’da nasıldı bilmiyorum. Bu kesinlikle doğru değil. Farklı biliyorum, kaliteli öğretmenlerimiz, ortamımız ve yöntemlerimiz var. Onu arayan bir sürü çek var. Nüfusa yönelik hizmetlerin yüzde 95’ini sağlayan devletten veya bizim durumumuzda belediye meclislerinden bahsediyoruz. Daha sonra, özel, çeşitli yenilikçi, adını siz koyun, alternatif bisikletlerden oluşan bir ünitemiz var. Ve bu tür bisikletlerin var olmasına gerçekten sevindim. Orman hız treni mi? Tişörtlü çocuklar mı? Aileme tee-pee oynayamayacaklarını söylemem gerekiyor. Bizde saatlerimiz var, saat sekizden itibaren zili çalıyoruz, kendilerine uygunsa bizi seçiyorlar. Muhtemelen yüzde 95’i bundan memnundur.

Ancak bugün bunu farklı şekilde yapan özel bisikletler var. Yalnızca Hradec Krlov’da bunlardan birkaçı var. Bazı halka açık bisikletlerin de bunu sağlaması gerekmez mi?
Yüzde birimleri hakkında konuşalım. Medyada sesi çıkmayan yakınları hakkında kendini nasıl görünür kılacağını biliyor. Biz yüz tekerleğiz, çok kaliteli bir uzaktan kumanda sağladığımıza inanıyorum ve bu da arzuyu yaratıyor.

Tüm döngüyü sormuyorum ama şehirde 17 bisiklet ve dolayısıyla yaklaşık 35 tda olduğunda, bir tda’nın Jin, Hoicch veya Nchod’daki gibi bir alternatif sunması gerekmez mi?
Peki Kuklen’den ilk kez gelenler tüm kasabayı troleybüsle mi yürümeli? Sosyalist Fransa kavramını gerçekten seviyorum. Rodi’nin kola seçme şansı yok. Tefnikovka’da yaşadığı için Tefnikovka’ya gidiyor. Başka bir yere gitmek isterseniz uzun süre beklemeniz gerekir. Fransa’da bireysel tekerleklerin şu veya bu unsurlara sahip olması gerekip gerekmediği konusunda hiçbir soru yoktur. Bu deneme türü için, doğur, sen ve kendi yönteminle yap. Diğer tüm bisikletler en yüksek kalitede olmalı ama bizim istediğimizde parasını ödeyen taraf onlar olmalıdır.

Peki bunun için yeterli kalitede öğretmenlerimiz var mı?
Öğrencilerini seven, genel çobanlık konusunda büyük bir öğretmen bizden çok uzaktadır. Ne kadar güzel bir öğretmen, öğrencilerini motive eden ve seven, bisiklete sahip olmak en iyisidir. Hradec’in, inşa edilmesi uzun zaman alan ve hızla yok olan şehrin büyük iç kısmından kendi yükselişinin olduğunu söylemeye cesaret ediyorum. Peki ya Maria Theresa ve biz hiçbir yere taşınmadık, sadece geçmişte seni hiç incitmemiş insanları ye ve nadir bir durumda birdenbire seni ye. Yani böyle bir şey yok.

Almanya’da kelime dağarcığına öyle bir değer veriliyor ki, zaten hazır cümleleriniz var ve onlara tıklamanız yeterli. Yani sonunda birçok riske girdim.

Maaş, herkesin bir tur döktüğünü düşünüyor ve bu nedenle sizin aklınız ne?
Ama öte yandan vergilerle maaş alıyoruz ve mümkün olduğunca efendilerine uyum sağlamalıyız. Biliyorum, bana gelip şunu bunu istediğinizde mevzuat buna izin vermiyor diyeceğim ya da sistemimize taşınıp taşınamayacağını düşüneceğim. Ama asla onları kınayacağımı söylemeyeceğim.

Kolstv’nin reforma ihtiyacı var mı?
Kesin. Bunu anlamayan insanları kilise hizmetine koymayın ve kiliseyle hiçbir ilgisi olmayan insanları da kilise hizmetine koymayın. Bunlardan çıkan ise tembelliktir. Çeşitli şehirlerden atlayan pislikler Dr.

RMC’nin uzatma planlarının (RVP) planlanan revizyonundan ne bekliyorsunuz?
Revizyonun gerçekleşmesi için sosyal talep minimum düzeydedir. Bu, 20 yıl sonra bile çok acı verici. Avusturya’nın her yedi yılda bir revizyona ihtiyacı vardı ki bu da bana mantıklı geliyor. Bundan ne bekleyeceğimi gerçekten bilmiyorum. Her iki yılda bir küçük bir revizyon yapıyoruz, bu sefer bazı zorunlu konuları gözden geçirmek zorunda kaldık çünkü dördüncü, sekizinci ve dokuzuncu sınıflarda bilgisayar bilimi okumak zorundayız. Zemin katta dördüncü yatak odasını inşa edecek bir yer bulmam gerekiyordu çünkü bu bizi 12 saatten 24 saate çıkaracak.

Bir editör ve öğretmen olarak temel mesafe tanımında herhangi bir hata görüyor musunuz? Onun Maria Theresa ile birlikte çarmıha gerilmesi gibi bu tablonun ilk sırasında biz değil miyiz?
Evet Çek dilinin en büyük eksikliği bu, bunun net olmaması, çünkü bu süre sonunda dünyadaki tüm çocukların bunu yapabilmesini istiyorum. Bu, temel bisiklet kullanan bir öğretmen tarafından yapılamaz.

Öte yandan RVP, bilgi miktarına ilişkin gereksinimleri gerçekten karşılamıyor, değil mi?
Ama hadi, istediğimiz gibi yapalım. Ya bir sonraki turda farklı düşünürlerse?

Çalışma alanınız, siz, fizik ve kimya hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bunu hayal edebiliyorum ama bir bakanlık emrinin bana 1’den itibaren tüm kızları bunun tek doğru yol olduğuna ikna etmemi söyleyeceğini hayal edemiyorum. Bunu yapamam. Burada bile vizyonları olan cesur insanlar var. Kad bireyselliktir. Böylece Hejno’nun matematiğine sahip olduk. Öğretmen artık çok geç olduğunu söyledi. Dedim ki: O da burada doğum yapacak, bunun kendisi için ne anlama geldiğini, çocuklar için ne anlama geleceğini onlara açıklayın ve çocuğun annesi evet dediğinde devam edin.

Birinci ve üçüncü sınıflarda zorunlu sözlü değerlendirmenin getirilmesine katılıyor musunuz?
Bu yüzden okulu bırakmayacağım ama birinci ve ikinci sınıftaki öğretmenin çocukları sözlü olarak değerlendirmediğini mi düşünüyorsunuz? ve yalnızca: kuş, bir, iki? HAYIR. O: Maruka, bugün kendini çok kötü hissediyorsun. Bu sözlü bir değerlendirmedir. Ve eğer Maruk yılın ilk yarısında okumadığı bir metin alırsa, bu hiç de iyi bir şey değil. Bu miniklere nane vermemiz gerekiyor ki büyükannelerine sayıları göstersinler. Birinci sınıfta bir çocuğun bekar olmaması burada mı olur sanıyorsunuz? Ben normal bir Bay Uitelk’im. Onlar işini iyi yapan ve iyi yapan güneşli, dürüst kızlardır.

Ama bu duvarın doğum oranını alamıyorsunuz, sadece o kısmı görüyorsunuz.
Bunu burada bırakıyorum çünkü temelde onların aptal olduğunu ve pedagojik kadını anlamadıklarını hissediyorum. Almanya’da kelime dağarcığına öyle bir değer veriliyor ki, zaten hazır cümleleriniz var ve onlara tıklamanız yeterli. Yani sonunda birçok riske girdim.

Tekerlek hizalaması ne kadar büyük bir sorundur?
Büyük Orada yalnız olan ve küçük çocuklarına sevgi veren Horn Doln’un editörü öğleden sonra aynı balgamı yazıyor ve ilk önce benim gibi bir dairesi olan benimle veri gönderiyor. Bu bisikleti mümkün olduğu kadar geliştirmeye çalışıyor ve tavsiyeye ihtiyacı var. Hradec Krlov ve çevresinde bunun için bir editörümüz var.

Üstelik bisiklet bölümüne de gidebilirsiniz.
Ancak kulüp gayri resmidir. 1990’lı yıllarda intikamın tam tersi olarak, bu insanların komuta, yıkım anlamında dik bir şekilde yöneteceklerini düşündükleri bir dönemde yaratıldı.