Şehir girişimcisi, ₹ 300 Crore| kanpur haberleri

ForAhmed

Global Mod
Global Mod

Kanpur: Açılış gibi çeşitli sektörlerde 300 Rs crore yatırım yapmak için bir Mutabakat Zaptı imzalayan şehrin genç girişimcisi Kartik Kapoor, Başbakan Narendra Modi ve CM Yogi Adityanath tarafından özel sektörün takdir edilmesinin övgüye değer olduğunu söyledi. Lucknow’da kısa süre önce düzenlenen üç günlük Küresel Yatırımcı Zirvesi’nde yeni alışveriş merkezleri, yeni depolar ve kağıt fabrikası açılışı ve daha birçok sektör. Kartik, “Başbakan ve CM’nin özel sektörü tanıma şekli övgüye değer” dedi.
Kartik ayrıca Bölüm Komiseri Raj Shekhar, Polis Komiseri BP Jogdand, Bölge Yargıcı Vishak G Iyer ve diğerlerinin huzurunda CSA Üniversitesi Kailash Bhawan Oditoryumu’nda devam eden UP Küresel Yatırımcı Zirvesi’nin açılışının canlı yayını vesilesiyle de onurlandırıldı. yetkililer Kartik ayrıca, “İş dostu politikalar başlatma ve eyalette asayişi iyileştirme konusundaki kararlılığı ve çabaları için CM Yogi’ye teşekkür etmek istiyorum. CM’nin gençlik odaklı ve kararlı liderliği altında birçok genç lider, şehirleri ve eyaletleri için daha parlak bir gelecek inşa etmek üzere ayağa kalktı.” Kartik, aile şirketi olan Distribution of Lube Oils IOCL’yi ve bisiklet parçaları, çalışan benzin pompaları, depolama ve gayrimenkul üreten bir şirket olan Reliance Jio’yu yönetmektedir.
Samsung, VIVO ve Philips’in beyaz eşya dağıtım operasyonlarını da tek elden yönetmiştir. Kartik Kapoor, çok sayıda başarılı ticari girişim yürütmenin yanı sıra, imkanları kısıtlı kişiler için bir okul da işletiyor. Burada sadece kendileri için değil, nihayetinde devlet ve millet için daha iyi bir gelecek inşa etmelerine yardımcı olmak için tüm çocuklara ücretsiz eğitim veriyor. Okul, beş yüz çocuğun büyümesine ve ailelerinin geçimini sağlayanları desteklemeyi öğrenmesine yardımcı oluyor. Gençleri eğitme ve onları başarıya yönlendirme amacı nedeniyle Uttar Pradesh’te büyük beğeni topladı. Halkı için çalışma hırsı, babası ve tanınmış sanayici Vijay Kapoor’dan miras aldığı bir özelliktir. Modi’nin liderliği.