Belagavi: Eski bakan Ramesh Jarkiholi Cuma günü parlamento seçimleri öncesinde her seçmene 6.000 Rupi vereceğini duyurdu.
Sulebhavi köyünde Ramesh Jarkiholi Abhimani Balaga adına Cuma akşamı düzenlenen kongrede konuşuyordu. Ramesh Jarkiholi tarafından desteklenen BJP bilet adayı Nagesh Mannolkar podyuma çıktı. Seçim bölgesi Kongre MLA Laxmi Hebbalkar tarafından temsil edilmektedir.
“Rakip adayımız toptancı pazarında 70 Rs’lik tiffin kutuları ve 700 Rs’lik düdüklü tencere veriyor. Daha da fazlasını verebilir. Sonuç olarak, 3.000 Rs hediye vermesine izin verildi. Ancak şu an hediye vermiyoruz. Seçmenlerin ruh halini test edelim. Ancak bugün seyirciye baktığımızda kendimize güveniyoruz ve yaptıklarının iki katını verebiliriz. Jarkiholi, “Size 6.000 Rs gönderilmediyse BJP adayına oy vermeyeceksiniz” dedi.
Son günlerde Jarkiholi, seçim bölgesinde parti işlerinin düzenlenmesinde aktif rol aldı. Programa yüzlerce kişi katıldı.
“O solucanın gitmesini istiyorum. Son seçimde onun için kampanya yürüttüm, Kongre’deydim ve seçilmesini sağladım. Bu kez, ne pahasına olursa olsun o anti-sosyal unsuru değiştirmeliyiz. Son beş yılda, sadece gelişti. Jarkiholi, “Son yıllarda yol boyunca kaç tane kulüp ve şarap dükkanının açıldığını görebilirsiniz.” dedi.
Bir bakanlık koltuğu için yapılan lobi faaliyetlerine yanıt veren Jarkiholi, “Ben bakanlık makamıyla değil, rakiplerimle ilgileniyorum. Bakan olsam da olmasam da Belagavi ilçesinin 18 seçim bölgesinin tamamında kampanya yürüteceğim ve BJP milletvekillerinin sayısını artırmaya çalışacağım.”