Pařík, Hradec'te ideal bir başlangıç yaptı. Sonuna on saniye kala sıfırı düşünmeye başladı

IstAh

Member
Mountfield Hradec Králové'nin Çek Budjovice'ye karşı aldığı 4:0'lık galibiyetin ardından lovku, elbette buraya daha iyi yerleşmeme yardımcı olacak, dedi, ancak bunun için sadece harika bir savunma yapan çocukları övebilir, diğer tarafta ise Onun için zordu, üzgünüm.

Ancak yeni takım arkadaşları da performansının bedelini ödeyebilir. Bu onun için bu yıl sadece ikinci t puanı kaybıydı. Ayrıca bir öncekinden sonsuz bir ay sonra içti.

Krlovhradet buz hokeyi oyuncusu, Çek Budjovice'ye karşı oynanan maçta golün sevincini yaşıyor.

Hradec bu puanlarla Vnoc'tan bu yana yalnızca ikinci kez kazandı. Onun serisine Liberec'te oynadığınızda ve 5:2 kazandığınızda başladınız. Bunu tersine çevirmeye yardım ettin. Ne var kim?
Bunun için üzgünüm ama sorun tamamen karanlık, sadece ben değil.

Yeni bir kulüpteki ilk maçınız olmasına ve kendi taraftarınızın önünde oynamanıza rağmen buz üzerinde çok sakin davrandınız. motivasyon teşviki mi?
Hedefe mümkün olduğunca mütevazı yaklaşmaya çalışıyorum çünkü oyuncu çok istediğinde hata yapılır. Ancak kurtuluşun sadece benimle ilgili değil, tüm karanlıkla ilgili olduğunu bir kez daha tekrarlıyorum. Her zaman ilk iki gün üzerime sadece on yüz kadar yıldız düştü, bu benim için kolay.

Beş dakikadan kısa sürede elde ettiğiniz 2-0'lık hızlı öne geçmenin takımınıza faydası oldu mu?
2:0 durumu bu kadar belirsiz olsa bile bunu yapabiliriz. Sonunda başardık ve iyi bir hayvanı geri aldık.

Oraya gittikten sonra oldukça güneşli bir görünüme sahip olduğunuza göre, Liberec'ten kişiyi nasıl aldınız?
Pek hoş değildi. Ancak orada bir numara olan Hrenk'in sakatlanmasının ardından Král'la arası iyi olmaya başladı. O andan itibaren bir nevi bekledim, teyze olacaktım. Bu yüzden bir adım atmak istedik ve Hradec bunun dışına çıktı.

Hradec yürüyüşünden sonra Budjovici'yle karşılaşacağınızı biliyor muydunuz?
Hayır, bana kurtarmadan bir gün önce onu ovmamı söylediler.

Şu anki kale sizce nasıl?
Bir yandan uzun süre defans oynuyoruz bir yandan da içimizi dolduran ton harfine uzun süre vurmayı başarıyoruz. Mlad Boleslav'da işler bizim için yürümese de, binlerce yıldızlı bir köpeğimiz olmasına rağmen. O zamanlar orada aklımıza gelmemişti ama şimdi çok şükür her yerde ortaya çıktı ve aklımıza geldi.

Peki ya Hradec ve sondaki sorunları?
Sorunlardan birinin bu olması gerekiyordu ama o bunu yalnızca kısa süre önce bulunduğumuz Mlad Boleslav'da gördü, orada teyzelerimiz varken bile.

Belli bir pozisyon olmadan gol üçlüsünde yine tk bt nasıl olur? Motivasyon mu?
Hangi pozisyonda olduğumu bilmediğim doğru, hangi konuda çalışmama yardımcı olabilirsiniz, öğleden sonra da işe gidiyorum, kendi üzerimde çalışmaya çalışıyorum.

Bu kariyerinizdeki ilk ekstra lig maçıydı. Ne zaman onu düşünmeye başladın??
Daha iyi ve sona 10 saniye kala. Aşıklardan ikisi bile böyle içmişti ama ben bitişe on saniye kala fark etmemiştim.

BLC se play-off'unda bir numaraya yükseldiniz mi?
Bunun için henüz çok erken olduğunu düşünüyorum. İlk kurtarma görevim var. Stokta dokuz tane var ve sakin kalmaya çalışacağım.

Liberec'e transfer olmanız gereken sezonun ardından işler nasıl olacak?
Bu benim için değil.