On birincideki Gabriel: Hok zazen? Devam etmek için 10 kişiyi aldık

IstAh

Member
Pazartesi günü, Hradec takımı da on birinci sınıf takımının desteklerinden biriyle oraya gitti. Merkezde oynadık, Perşembe günü bir şekilde iyileştiğim bir eve dönüş vardı. Vaktim vardı, cumartesi ve pazar, teknik direktörden izin aldığımda, Hradec futbolcusu son birkaç günü bir anda anlattı, pazartesi değil giriş için karanlıkta yola çıktı.

Sanırım esas olarak dinlenmekle ilgiliydi. Katılıyor musun?
Eğitmenle kıçımın üstüne oturacağım konusunda anlaştık ve bunu yerine getirdim. Bu yüzden bununla nasıl başa çıkacağım konusunda mücadele ediyorum. Kendimi nasıl onurlandıracağımı merak ediyordum çünkü milli takımla hazırlık biraz farklıydı, buradaki Hradec’teki çocuklar değil. Seni güçlendirecek bir şey olursa ya da iyi olursam nasıl olacağım.

Gürcistan’dan doğruca Psk’ye, naber?
Burada sadece Hradec ile değil, Kotal Bey yönetimindeki Sparta’nın yedeğiyle de aynı takımdaydım. Endişelendim çünkü öte yandan tek bir atlıkarınca beş günlük sıkı çalışma olmasına rağmen burası sessiz. Ben milli takımdayken Hradec’te içki içen adamlar işte böyleydi.

Dinlenmek için fazla zamanın olmadığı bir zamanda motivasyon ne olacak?
Önemli olan, tüm taraftarları yeni stadyumda ağırlamak için önümüzde çok uzun bir sezon olması.

İlerleme elinizin altındayken onu boğan 12 yaşındakilerin Avrupa şampiyonasının sonuna ne oldu? Ne istiyorsun?
Gerçekten öyleydi ama uzaktan ve iki yıllık ufukta geriye dönüp baktığımda, Slovenya ve İngiltere gibi rakiplerle elemelerde çok mücadele ettik. Sonra barda İzlanda vardı, karşılığında biz de oynadık. Bu yüzden prosedürü onda aldık.

Ama sonra İsrail köpeğini temel gruptan tanıtma fırsatı vardı, onunla oynamaya değmezdi ki bu maalesef işe yaramadı. vs göre için?
Ne zaman? Nevm. İlk yarı çok güçlü olmadığımız zamanlarda bile en azından kenarlarda biraz hareket ettik ama gollere yetişemedik. Bir oyun kurmaya başladığımız ve ağı kendi tarafımıza yırttığımız anda emekliler gibi olduğumuzu ve nasihat almıyoruz diye düşünüyorum. Daha iyi olmalıydık, güçlenmemeli, hakim olmamalıydık ama bundan böyle çıktık. Üstelik ikinci yarı bizim açımızdan trajikti. bir avuç dağın peşindeysek, diğer kurtarmalarda da geçerliydi.

Stall noktasında ilerlemek bacaklarımı bağlamadı mı?
Bu her zaman tartışılacaktır. Uzun süre oynadıysak ve kaybettiysek onu da yeriz. Sadece ilerleme kaydedemedik ve bunun için dilekçe verdik.

Turnuvadan önce sonucun kendisinin kötü olmayabileceğini, turnuvada kendinizi nasıl sunacağınızı düşünen sendin. İsrail ile oynanan maç genel izlenimi bozdu mu?
Her şeyi masadan kaldırdık. İki rakip Avrupa pazarına gidecek ve İsrail bile karanlıkta acı çekmeyecek. Başka kiminle konuşabilir, onunla alay edebilir ve tam olarak onlarla değil de futbolcu olduğumuzu gösterebiliriz? İlerlememiz ve ilerlememiz gerekiyordu ama tam tersi oldu. Üzgünüm, yirmi bir yaşında benim sonum geldi. Çocuklarla lig maçlarında karşılaşacağız ama bu turnuvayı ömür boyu hatırlayabiliriz.

Ve sen kişisel olarak?
Hayvan için gerçekten eğlenceliydi ama turnuvaya giden yol kolay değildi. Sonunda o kadar hayal kırıklığına uğramayacağını düşünüyorum. Bir yandan büyük bir galibiyet, diğer yandan da hem benim için hem de oyun için çok şey kazandırıyor, harika.