Öğrenciler eski çerçevelerden eksantrik bisikletler, üç tekerlekli bisiklet ise küvetten yapılıyor

IstAh

Member
Banyo tamamen açılmış, radyatörler ve metal bağları eski. İlk bakışta öyle görünmese de bir tkoton tkolka yaratıyorlar.

Küvetin üzerine oturacaksınız, altında radyatörden oluşan bir alan olacak, arkasında bir koltuk olacak ve ön tekerlekleri hareket ettirecek krank kolunun önünde Divokolrn'da yer alan Ale Ern anlatıyor. köyün adıyla kale, birkaç yıldır üretimde makineyi kullanıyor

Tekerlekler de dahil olmak üzere yapının geri kalanı, kaynaklı çerçevelerden ve eski bir bisikletin parçalarından yapılmış ve plakalar avuç içinde uzanıyor. Öğrenciler banyo küveti ve radyatör yapma fikriyle içki içtiler.

Turnovsk'tan gelen üçlü sedn umleckoprmyslov ve siz meslek kurslarına ek olarak Jaromi'deki Stedn kolya mesln öğrencileri de Dlony kalesine gidecek.

Tekerleği parçalara ayırıyorum, böylece ondan bir çerçeve elde ediyoruz, bu daha sonra bölünüp bir el arabası olarak kullanılacak. Bu benim için tamamen yeni bir deneyim ama gerçekten çok keyif aldım. Martin vb. için burada hayal gücünün sınırı yok, ancak Turnov döngüsünün ikinci yılında sanat metali ve kambiyo senedi alanında çalışıyor.

En önemli aletler öğütücü başlık ve mumdur. Bisikletlerin önce parçalarına ayrılması, ardından flekso ile parçalara ayrılması ve son olarak da kaynak yapılarak yeni bir şekle getirilmesi gerektiğini ilan etti.

Kumlama makineleri onu kesemeyeceği için arka binalardan pruvayı tekerleklere kaynaklayacağız. Alern, banyo ve radyatörlerin nco v. Dark ile birlikte beş veya altı kişi taşıyabileceğini kaydetti.

Her zaman ilginç bir şey olur

Bir adamın zanaatını yapmak için çoğu zaman bir şarkıya göre çalışması gerekirken, vahşi çarklar yaparken doğaçlama esastır.

KOLEMFEST 2024

Nevednch bisiklet festivali düzenleniyor 25 Mayıs kalede Josefov Jarome'da, Bastion IV'te. Süre: 11:00 – 22:00 arası. Yetişkinler için giriş 150 bin, çocuklar için 50 bin. Bezance ve Uniktn Popcorn oynayacak. Ayrıca şehirde uykulu bir yolculuk, çocuklar için bir tiyatro gösterisi, Divokola Josefov ve diğerlerinin halk tarafından paylaşılan bir bisiklet turu da olacak. Organizatör tarafından web sitesinde yer alan şeyler.

Çemberde işimizin doğru ve güvenli olduğundan emin olur. Burası başka bir şeyle dolu, dışarı çıkabiliriz. Ben olunca alışılıyor, çok uzun olunca tekrar tanınıyor. Ve bunu bir veya iki kez yapıyoruz, her zaman ilginç bir şey çıkıyor ve bundan gerçekten keyif alıyorum, diyor Turnov orta sınıfından Antonn Kucha.

Tonozlu tavanlı avuç içinde, içinde gömme teneke kutu bulunan açık bir çocuk odası, büyük pervaneli iki tekerlekli bir araba veya eski rm'den kaynaklanmış bir yakalama ağacı bulunmaktadır.

Ale Ern, “Hareketli bir açık hava ağacı gibi boyanmıştı, onu dış mekanla renklendirmeye çalıştım” diye açıklıyor.

Hafta sonu festivaline katılanlar için vahşi bisiklet parkurlarından oluşan bir filo mevcuttur. Prag doğumlu olan kendisi, Brutal Assault metal festivalini Jarome'a getirdi ve uzun süredir festivalin organizatörleriyle birlikte çalışıyor. Müzisyenler onun makinelerinde Josefov'a geziyi de organize ettiler. Almanlar bunları Sanat Kolonisi Bastion IV turları sırasında deneyebilir.

Festival bisiklet ve müzikle dolu olacak

Cumartesi günü Kolemfest Bastion IV'te saat 11'de başlıyor. Altında Cirkulrn merkezi Jarom'dur. Ayrıca Kotelna z Prask Tvanice demir fabrikası ve Hradec Králové'deki Bajkazyl topluluk bisiklet servisi tarafından da desteklenecek. Bisikletlerin özel tasarımı Martin Zehnal tarafından yapılacak ve bisikletleri ilk kez Gambiya'da çocuklar için kullanacak olan, kar amacı gütmeyen Bisikletler for Afrika kuruluşu da burada bir stant açacak.

Festivalde Bezance, Uniktn Popcorn ve +1 grupları sahne alacak. Programda konuşmalar, atölye çalışmaları, çocuk tiyatrosu ve saat 13.00'te başlayacak şehirde uykulu bir bisiklet turu yer alacak.

Cirkulrnho'nun merkezinden Jarom'dan Jana Zemanov'a göre hedef grup, bir yandan bisiklete binmeye ve bisiklet tamirine yeni başlayanlar, diğer yandan programın faydalı olacağı çocuklu aileler.

Merkez, Tom Mrkvica tarafından su borularından tasarım mobilyalar yapmak için kuruldu. 2017'den beri Josefov Sanat Kolonisi'nde çalışıyorum. Merkez, uzun vadeli ve yaratıcı çalışmalar için yenilikçi bir yer olarak oluşturuldu.

Atık malzemelerin yeniden kullanılması amaçlanıyor. Aksi halde çöplüklere gidecek maddi bir şeyler bankası yarattı. Geçen bahardan beri Hradec Krlov ve Jaromi'deki toplu bahçelerde plastik şişeleri, kırıntıları, eski tenekeleri, saatleri, müzik aletlerini ve yeniden kullanıma uygun diğer malzemeleri saklayabileceğiniz kapları işaretledim.

Dairesel merkez atölye çalışmaları, bisiklet programları ve öğrenci kulüpleri düzenlemektedir. Geri dönüştürülmüş tasarım Recy-Upcy festivali için sonbaharda Josefov'da, Haziran ayında ise tet ronk düzenlenecek.