KANPUR: PT PG Rajawali Şeker Fabrikaları Grubunun teknik görevlileri için bir haftalık eğitim programı, Endonezya Ulusal Şeker EnstitüsüKanpur.
Programa müdür dahil 20 üst düzey personel (aktiviteler) ve üretim, mühendislik ve kalite kontrol müdürleri.
Katılımcılar, teorik eğitimin yanı sıra, eğitim sırasında yakındaki bir şeker fabrikasında uygulamalı deneyim de kazanacaklar. Endonezya’da verimlilik, çiftçiden fabrikaya yetersiz kalıyor. Endonezya, diğer ülkelerden şeker ithalatına bağımlıdır ve kendi kendine yetebilmek için her yerde verimlilik iyileştirmelerine bakar. Nanik SoelistyowatiDirektör Operasyonları).
“Bu, Endonezya şeker şirketi için yürütülen ilk eğitim programı ve gelecekte daha fazlası da devam edecek. Şeker birimlerini uygulanabilir kılmak için gelir akışlarını iyileştirmek için katılımcılara enerji tasarrufu, kojenerasyon ve ihracat, verimlilik iyileştirme, kalite kontrol ve katma değerli ürünlerin nasıl üretileceği hakkında teknik bilgi sağlayacağız” dedi. enstitü, Kanpur Narendra Mohan.
İki kuruluş ayrıca gelecekte eğitim programları ve ziyaretler gibi birçok faaliyetin üstlenilmesi için bir mutabakat zaptı imzalamayı kabul etti. NSI yetkililer şeker fabrikalarını yerinde incelemek ve modernizasyon ve verimliliğin artırılması için tavsiyelerde bulunmak üzere Endonezya’ya gitti.