DHARWAD: Seçim döneminde kaçak para, kaçak içki ve bedava dağıtılan malzemelerin akışını engellemek için ilçe yönetimi, mesajları kontrol et Bölgede.
Dharwad bölgesi SP Lokesh Jagalasar, STOI’ye bölgede yedi polis kontrol noktası ve beş ortak kontrol noktası açıldığını söyledi. Kontrol noktalarında polis personeli bulunacak, ortak kontrol noktalarında ise polis, vergi, RTO, ticaret vergisi, tüketim vergisi ve diğer departmanlardan personel bulunacak.
SP, ilçedeki büyük şehirlerin erişim noktalarında yer aldıklarını ve yerlerinin zaman zaman değişeceğini söyledi. Personel, şimdiden geçen araçları kontrol etmeye başladı ve kaçak mallara el konuldu. Cuma gecesi polis, Tegur kontrol noktasında bir arabada taşınan 53 lakh Rs’ye el koydu.
SP, eyalet meclisi seçimleri Seçim Komisyonu tarafından resmi olarak ilan edildikten sonra tüm araçların kontrol edileceğini ve eylemin yoğunlaştırılacağını söyledi.
SP, tüketim vergisi kurallarının belirli miktarda farklı alkollü içki markalarının kişisel tüketim için taşınabileceğini öngördüğünü açıkladı. Miktar öngörülen sınırı aşarsa, müsadere edilecektir.
Kaymakamlık da seçimlerin özgür ve adil bir şekilde yapılmasına hazırlanırken, seçim ilanının yayınlanmasının ardından ekipler adayların seçim masraflarını yakından takip edecek. Bir memur, insanlara cVigil uygulaması tarafından davranış kuralları ihlalleriyle ilgili şikayetlerini kaydetme yetkisi verildiğini söyledi.