Kypebara'nın Family Park česká skalice'den kaybolması

IstAh

Member
VBHU hatalarındaki E Fifinka'nın, El Kapybary Beslenirken Mondl RNO'da yetiştiriciyi öğrenmesi. CNN Prima News, sadece Samek Vilda Pibhl Pibhl dedi.

Sahibi ve yetiştirici hemen PTRAC etkinliğini başlattı. Sahibi ilk olarak Kypebara'nın kaçtığını varsaydı, bu yüzden grup Arel'i aradı ve Fifinky'yi ortadan kaldırdı komşuları bilgilendirdi.

Sahibi için engelli bir bakıştan sonra Pipoutt'a burun olabileceğini zorladı. Sadece Fifinka'nın bir UTCT'si değil, aynı zamanda toprağın kenarında çitte bir boşluk var. M nvvnky için dekoratif bir bahçe oluşturmak için. Buradaki ilk, VBH hırsızının sahibine göre alabilir.

VBH NES kamera izlemesi, sahibi yardım verdi, Facebook Zoopark'ta fotoğrafları davet edersiniz. Fifinka tartışmadı, kalçada bir yara izi görebileceğiniz pidd fotoğrafları, hepsine göre bize bildirin … dedi.

Popodaki yara izi sadece daha önce iyileşir ve iyileşir. Kadın kaput ortadan kayboldu sekiz MSc ve 25 ve 30 kilogram. Gitmek, görmek veya bunalmış olsaydı, sunucu CNN Prima News Moravec'te olacağız.

NJ'ye göre, Fifinka sadece NKM ile olmazdı. Hırsız onu uyumak veya fırına ve torbalara saklamak zorunda kalacaktı.

Capebarlar yaklaşık 70 bin kron duruyor. Ancak sahibi için, Fifinka fiyatı dorgun. Tabii ki, bunun kodu finansal olarak alınamaz, çünkü NM MM duygusal ilişkisine. Bir milyar olarak ağladım, bir şişe üzerinde yetiştirdim, dedi sunucu için.

Damızlık ve sahibi, NVrat kadınlarında umut eden tek kişi değildir. Ortağı Vilda onu VBH'de arıyor.

Family Park Esk Skalice 2023'te açıldı. Bu süre zarfında 51 tür vardı.