Kuwait Hosp, Belge Kiralama Konusunda Yardım İstiyor | Hubballi Haberleri

IstAh

Member

HUBBALLI: A Kuveyt hastanesi Karnataka Skill Development Corporation’ı aradı (KSDC) yaklaşık 300 doktorun atanmasına yardımcı olun.
Hastanede farklı tıp disiplinlerinden uzmanlara ihtiyaç duyulmaktadır. Şirket, genç ve deneyimli doktorlara göçmenlik, sigorta ve diğer konularda yardımcı olacaktır.
KS AvinashKSDC’deki IMCK (Yurtdışı İşe Alım) Genel Müdürü, Uluslararası Göç Merkezi-Karnataka’nın (IMC-K) Beceri Geliştirme, Girişimcilik ve Geçim Departmanının (SDEL) bir girişimi olduğunu söyledi. “IMC-K çerçevesi, Karnataka halkı için sürdürülebilir denizaşırı istihdam yolları oluşturmayı ve uluslararası göçü güvenli, düzenli, insancıl ve verimli hale getirmeyi ve Karnataka’yı denizaşırı istihdam için vasıflı ve nitelikli işgücü için tercih edilen anavatan konumuna getirmeyi amaçlıyor” dedi.
“Kuveyt’teki Kuzey Batı Genel Ticaret ve Taahhüt Şirketi, eMigrate aracılığıyla KSDC’yi öğrendi. Şimdi KSDC, Kuveyt’teki Sağlık Güvence Hastaneleri (DHAMAN) için işe alımları yöneten şirketle ortaklık kurdu. Anestezi, genel cerrahi, kardiyoloji, dahiliye, kadın hastalıkları, KBB ve diğer branşlarda 294 hekime ihtiyaç var.”
KSDC’nin dokümantasyon süreci, vize damgası, polis izin belgesi, göçmenlik onayı, zorunlu tıbbi testlerde yardım, sosyal beceriler danışmanlığı ve dil eğitimi konusunda yardım sağladığını söyledi.
işçilerin alındığını sözlerine ekledi. Pravasi Bharatiya Bima Yojana zorunlu sigortası, Hindistan misyonları/görevleri ve birlik hükümeti ile koordinasyon, ülkeye özel kalkış öncesi oryantasyon seanslarını yalnızca sertifikalı usta eğitmenler tarafından sağlar. MEAdönüş ve geri dönüş refahı da.