BELAGAVI: SSE Society’nin Auto Nagar’daki Sangamesh English Medium Okulu, Belagavi’de okul öncesi eğitimde yeni eğitim politikasını uygulayan ilk okul olacak ve LKG. NEP’nin etkili bir şekilde uygulanması için okul, ünlü motivasyon konuşmacısı Gururaj Karajagi liderliğindeki Bengaluru’daki Yaratıcı Öğretim Akademisi’ne katıldı. Perşembe günü burada basına verdiği bir brifingde Karajagi, NEP’in etkili bir şekilde uygulanmasını sağlamak için okul öğretmenlerinin akademi öğretim üyeleri tarafından düzenli olarak aylık eğitime tabi tutulacağını söyledi.
Okul başkanı VD Salimath ve başarı kolaylaştırıcısı Chetana CH hazır bulundu.
SP trafik parkını açıyor, çocukları gezdiriyor
Davanagere: SP CB Ryshyanth, Çarşamba günü Gangubai Hanagal Parkı’ndaki trafik bilinçlendirme parkının açılışını yaptı. Davanagere tarafından desteklendi Akıllı şehir proje. gözleminin bir parçası olarak yol güvenliği haftasıSP öğrencilerini 24’ten fazla trafik işareti ve sinyalinin bulunduğu trafik bilinçlendirme parkına götürdü.
SP’ye göre, ebeveynleri bu tür parklara gittiklerinde çocuklar arasında farkındalık yaratmaya çağırdı, böylece çocuklar erken yaşlardan itibaren sinyallerden ve kurallardan haberdar oldular. SP Yardımcıları Basavaraj BS, Mallesh Dodmani, Prakash PB ve RTO Sridhar, akıllı şehir projesi MD Ravindra Mallapur katıldı.
HC üniversite öğretmenleri alımına devam ediyor
Kalaburagi: Çarşamba günü Kalaburagi Yüksek Mahkemesi, Karnataka Merkez Üniversitesi öğretim kadrosunun işe alım bildirimi üzerine 16 Ocak’a kadar geçici olarak durdurulmasına karar verdi. Ananth Hegde mahkemesi, üniversitenin SC, ST Çalışan Derneği başkanı Nagaraj Kamble’nin kadronun boşluk ilanında tutulmadığını ve mevcut kadroda birkaç hata olduğunu iddia ederek mahkemeye gitmesinin ardından geçici uzaklaştırma kararı verdi. liste. Alımlar 30 Haziran 2022 tarihinde ilan edilmiş olup, çeşitli konularda 21 profesör ve 40 doçent alımı devam etmektedir. Merkez Üniversitesi’nde çarşamba günü yönetim kurulu toplantısı yapıldı.
Pozisyonlar için aday seçiminin onayı için Karnatak.
Kongre Modi’yi protesto etti
Hubballi: liderliğindeki kongre aktivistlerinin bir parçası
HDMC Muhalefet lideri Rajarao Mannekuntal Doraj bir protestoyu durdurdu
Başbakan Narendra Modi hükümeti dediğini yapmadığı için ve b
yolsuzluklara karıştı.
Perşembe günü HDMC’den Mini Vidhana Soudha’ya bir protesto yürüyüşü düzenlediler ve “Modi Geri Dönün” sloganları attılar.
BJP hükümetinin yüzde 40’ının yolsuzluk içinde boğulduğunu söylediler. İşsizlik sorununu çözme sözü veren merkezi hükümet, gençleri işsiz bıraktı. Kardeş şehirlerde içme suyu temini sağlanamadığı için insanlar zor günler geçiriyor.
Şehirde çok fazla sorun olsa bile,
tonlarca lira harcanıyor
ve bir gençlik festivalidir
yürütüldüğünü söyledi. binlerce crore
rupi, merkezi hükümetin akıllı şehir planı kapsamında yaptırıma tabi tutuldu
ve işlerin çoğu devlet tarafından devralındı.
akıllı şehir yönetimleri
Ülkede ve Dharwad bölgesinde işsizlik sorununun kötüleştiğini ve hükümetin istihdam yaratmakta tamamen başarısız olduğunu vurguladılar. Her yıl 2 crore istihdam yaratmak için uygun önlemler alınmalıdır. Kongre liderleri İmran Yalıgar, Kavita Kabber ve diğerleri katıldı.