Kongre: Eski Mla’nın destekçileri Cong Ofisi önünde protesto gösterisi | Hubballi Haberleri

IstAh

Member

Belagavi: Harika Kongre iki kez eski MLA Ramesh Kudachi’nin takipçilerinin liderlerine karşı bir komployu bölge kongre ofisi binasının önünde protesto etmesinden sonra liderler Perşembe günü burada utandılar. Babulal Bagawan liderliğindeki Kudachi’nin takipçileri, üst düzey Kongre liderleriyle görüşmeleri engellendiğinde kaos yarattı. Kudachi lehine sloganlar attılar.
AICC Genel Sekreteri Randeep Surjewala, KPCC Başkanı DK Shivakumar, Muhalefet Lideri SiddaramajaKPCC çalışma başkanları Satish Jarkiholi ve Saleem Ahmed ve diğer birçok lider, Rahul Gandhi’nin 20 Mart’ta Belagavi’ye yapacağı ziyaret öncesindeki hazırlıkları görüşmek üzere bir toplantıya katıldı.
Karnataka’daki partinin lideri Randeep Surjewala’ya bir mektupta. Kudachi, KPCC ofisi adına 2 lakh Rs taslak başvurusuyla birlikte Belagavi (Güney) seçim bölgesinden yarışma için parti bileti için başvurduğunu belirtti. Ancak adı Belagavi (Güney) bilet adayları listesinde yok. Parti içinde kendisine karşı bir komplo olduğunu iddia etti.
Kudachi, Belagavi City Corporation’ın dört kez üyesi, iki kez belediye başkanı ve Belagavi Meclisi seçim bölgesinin 2008’deki sınırı çizilmeden önce iki kez MLA’sı. 1999 ve 2004’te meclise iki kez seçildi. 2009 seçimleri için. Kızgın bir Kudachi, JD(S) biletine girdi ama mağlup oldu. Bundan sonra seçim siyasetinden uzak durdu.
72 yaşındaki Kudachi, bir yıl önce Kongre’ye yeniden girdi ve son birkaç aydır KPCC Başkanı Satish Jarkiholi’nin başkanlığında Belagavi (Güney) seçim bölgesinde çalışıyor.
“Liderim Satish Jarkiholi’nin bazı alt düzey liderlerin bildiği gibi bana karşı kurulan komplodan haberi olacağını sanmıyorum. Ancak partiye, bileti alırsam Kongre’nin hem Belagavi Güney hem de Kuzey seçim bölgelerini kazanacağına dair güvence veriyorum” dedi.