Klím'in hedef prömiyeri: Bu gibi durumlarda ne yapıldığını bilmiyordum

IstAh

Member
Tahmini yirmi bir şey için, eklemenin yanında büyük bir tanıtım anlamına geliyordu. İlk lig sezonunda ve 175'te.

Bu m için ne anlama geliyor? Okuyamazsın. Uzun zamandır uzun bir süre hayal ettim, KLMA'ya VHE 1: 0'dan sonra, Hradec'in başlık için grubun tanıtımında davranmadığı, küçük bir çocuk olarak çığlık atıyorum, dakikalar içinde ondan kurtulmak zorunda kaldım.

İlk lig GL için çok uzun süre eğitin, sormamak. Najak'ı mümkün olmadığı için dinlemek zorunda mıydınız?
Musm Boys bunun Tali'de olmadığını takdir etti. (SMCH) Çocuklar onu döktüler ve diğer her şekilde sağa sığar. Filip IHK durumunda bile bunun bir öğretmen olduğunu söyledi.

Ona ne cevap verdin?
e her zaman kaj. Ama dedim ki, uyduğunda, arkamda belki de bir bütün Hradec.

Yaptı. Bunu yapabilirsiniz, çok deneyimli oldun.
Hiç kaçırmadım. SP, Gli'yi verdiğimde, bu gibi durumlarda ne olduğunu bilmediğim bir TK idi, doğaçlama yapmak zorunda kaldım.

Kendi gününüz için kendi GL'nizi ne zaman aldınız? NJ'yi hiç hatırlıyor musun?
Yani evet, Boleslav Junior içindi, DOSPLM'de bu ilk oldu.

Vs GL, son zamanlarda HRADEC hattında emin olmadığınız gerçeğine bir sihirle nasıl terliyor?
Yani yapacak. Bence karanlıktaki pozisyon, Trenr bile bana iki tane gösterdi. Diğer partilerde Petr Juli Ani'yi hak etti ve HRT'ye ihtiyacım vardı, oynamadığım için kızgın değildim.

Hradec porcellis jakub klma (sağda) slav Karie'deki ESKM Budjovicm SVJ İlk Ligi GL'ye karşı.

Yendiğiniz son Çek Budjovice masasında, en çok bölünecekti. Nasıl oldu?
Temel olarak onun kolay pribh, GL biz DT iki istedik. Bu fasslarda GL tipi. DTE olduğunda sakin ol. Ancak sadece 1: 0 olduğu için, rakip en azından kaldırılması için onur altında. Onun brno fethetmek zorunda kaldı ve bunu yapabilirdik. Nelo, bu yüzden yüzde 100 HRT yapmak zorunda kaldık ve telaşlı ve sonuna kadar. Ancak NS Insity için özel bir şeyimiz var.