BELAGAVI: Kendisinin de dahil olduğu iddia edilen bir seks CD’sinin ortaya çıkmasından ve onu bakanlıktan istifaya zorlamasından iki yıl sonra, Gökak BJP MLA Ramesh Jarkiholi, KPCC başkanını suçlayarak Pazartesi günkü olayla ilgili bir CBI soruşturması talep etti. DK Şivakumar onu karalamak ve siyasi kariyerine son vermek için plan yapmaktan.
“Bu pis videoyu Shivakumar yaptırdı. Bunun yüzünden çok aşağılandım. Bunun arkasında onun (Shivakumar) olduğunu kanıtlamak için iki yıl bekledim. Şimdi 120 tane kanıtım var ve devlet isterse bunları CBI’ya sunacağım. Jarkiholi, hükümetin davayı Merkezi Soruşturma Bürosuna devrettiğini söyledi.
Bharat Jodo Yatra’nın Srinagar’daki veda konuşmasına katılan Shivakumar’ın Salı günü iddialara yanıt vermesi bekleniyor. Jarkiholi, bir kadın ve eski bir gazeteci ve ikisi Mandya’dan olmak üzere altı suç ortağının bu komplonun parçası olduğunu iddia etti.
Ramesh, bunun DK Shivakumar ile kişisel bir mücadele olduğunu söylüyor
Jarkiholi, “İddialarımı doğrulamak için tutuklanmaları çok önemli olduğundan, isimlerini CBI’ya açıklayacağım” dedi.
BJP MLA, kanıtlayacak sesli kanıtı olduğunu iddia etti Shivakumar ona karşı seks CD’si yapmak için 40 crore harcadı. Kongre yetkilileri ve üst düzey bürokratlar da dahil olmak üzere politikacıların şantaj için kullanıldığı bu tür birkaç video olduğunu iddia etti.
Jarkiholi, bunun Shivakumar ile kendisi arasında kişisel bir savaş olduğunu söyledi. Eski bakan, “Shivakumar (bir bakan olarak) kooperatif topluluklarından birinin dosyasını temizlememi istedi. Ancak, memurlar bana bunun 10.000 Rs’lik bir dolandırıcılık olduğunu söyleyince dosyayı temizlemeyi reddettim” dedi eski bakan.
Jarkiholi, Kongre ve JD(S)’den istifa eden 17 MLA’dan biri, bu da koalisyon hükümetinin çökmesiyle sonuçlandı ve 2019’da BJP’nin kontrolü ele geçirmesinin önünü açtı. B raporu”, Jarkiholi aleyhindeki iddiaları kanıtlayacak hiçbir kanıt bulunmadığını belirtti. O zamandan beri CM Basavaraj Bommai’nin kabinesine girmeye çalışıyor.