Karnataka: 2 köpek kayıp olduğu için şikayette bulunuldu | Hubballi Haberleri

IstAh

Member

HOSAPETE (VIJAYANAGARA): Bir mukim MJ Nagar Burası polisin son üç gündür kayıp olan iki dişi köpeğini bulmak için yaklaştığı yer.
İki yerel köpek cinsine sahip olan Sridevi NP, Badavane Polisine şikayette bulundu ve evcil hayvanlarının kaybolmasının arkasında Bölge Meclis Üyesi Koti Manjunath olduğundan şüphelendiğini söyledi. Bir görgü tanığından alıntı yaptı ve polise, köpeklerin Manjunath’ın emriyle doğurganlık ameliyatı için götürüldüğünü söyledi.
Ancak meclis üyesi, doğurganlık ameliyatı için köpekleri yakalayan CMC personelinin bu köpekleri de almış olabileceğini söyledi. Manjunath, evcil hayvanlarını geri almak için her türlü çabayı göstereceğine dair ona güvence verdi.
Sridevi’ye göre, “4. onları bir minibüste Sridevi, “Hemen Belediye Meclis Üyesi Koti Manjunath ile temasa geçtim ve beni CMC doğurganlık ameliyatı hakkında bilgilendirdi” diye ekledi.
Şikayeti ayrıca CMC komiseri Manohar Nagaraj ve çevre mühendisi Arati’nin köpekleri yakaladıklarını reddettiklerini belirtiyor. Sridevi, “Bu yüzden polise Manjunath’a karşı yasal işlem başlatması için dilekçe verdim” dedi.
Temasa geçildiğinde komiser, sokak köpeği yakalama operasyonunun Aralık 2022’den beri devam ettiğini açıkladı. “Ancak sivil işçilerin köpek yakalaması 22 Şubat’ta meydana gelmesin diye gece saatlerinde yolculuk durduruluyor. Nerede olduğunu bilmiyoruz. Sridevi’nin köpekleri ortadan kayboldu” diye ekledi.