Jinsko’daki köy bir yıldır ter dökmüyor, Partner hizmeti defalarca reddediliyor

IstAh

Member
Pota köşedeydi, nasıl inşa edileceğini. Bina bir inşaat şirketinin sahibi tarafından satın alındı ve daire veya süite dönüştürülecek. Peki arabanız olmadığında insanlar nereye gitmeli? Hava sıcak olsa bile Balkovna’ya kıdemli Ji olc’a paket göndermemeyi tercih ediyorum.

Bir sürü hatadan sonra Jin’e gitmek zorundayız. Geçen yıl orada alay etmek zorunda kaldım. Bazen işteyken bir mektup ya da paket geliyor. Mm araba olsa bile sorun oluyor. Ama yaşlı bir adam için bu bir dağdır.

Ter eksikliği nedeniyle Sobotka sakinleri rekabete yöneldi. Arada bir, mekanın yakınındaki evcil hayvan dükkanından paketli bir sipariş çıkacak.

Daha önce hizmetleri pek kullanmıyordum ama büyükannem oraya çok giderdi. Genç adamın bunda bir sorunu olduğunu düşünmüyorum, Zsilkovna ve Balkovna’yı, toplanan Zsilkovna’yı mantarın altındaki gökyüzüne ilk koyan Lucie’ye kullanıyorum.

İnsanlar Jina’ya gitmek yerine burada içki içip Zsilkovny uygulamasını başlatmayı tercih ediyorlar. Bunlardan birkaçı buradaydı. Her zaman adildir. Öğlene kadar işteyim ve taahhütlü bir mektup aldığımda, hemen Jin’e, birçok şirket için paketleri kabul eden ve düzenleyen Zverimex’ten Zlata Zmov’a gitmem gerekiyor.

Öğleden sonra gümrüklere uçun

Sobotkalılar, Aralık ayından bu yana 2.500 nüfuslu bir şubenin açıldığı 14 kilometre uzaklıktaki Jin’e gitmek zorunda kalıyor. Otobüsle seyahat edenler mektup almak için iki saat beklemek zorunda kalıyor. Bu yüzden lütfen yakındaki Liboice veya Dolnho Bousov’a takviye göndermeyin.

Terlemenin gerekliliğine ilişkin pitomlar uzun zamandır ileri gitti. Belediye binası, daha önce işgal edilen evin satılmasının konuşulduğu 2019 yılında devlete ait kuruluş için başka binalar satın aldı.

İki yıl önce satın aldım ve röportaj yaptığımda, mülkü satın alan ve şu anda onu işleyen Petr Kotko’ya inşa etmek için bir yılı vardı. Sadece şirket başlangıçta depoya yatırım yapmak istemiyordu. Bunun yerine belediye binasına ortak bir şube dayatmaya çalıştı.

Dalga çok şiddetliydi ama biz bunu reddettik. Pota Partner bazen günde yedi kişinin geldiği küçük kasabalarda, büyük şehirlerde dördüncü şube olarak çalışıyor, ancak Sobotka’nın ana pota’sı olarak çalışmıyor. Pota daha sonra bunu özel sektörde kendi başına aradı ve ancak bu mümkün olmadığında ve gerçekten kovulduklarında, onlarla onun hakkında müzakereye başladılar, Sobotka’nın yakın zamanda müzakere edilen belediye başkanı Lubor Jenek’in (TOP için) geçmişini anlatıyor 09).

Pot, pes mesc Cumartesi şubesinin kapatıldığı bu yılın Ocak ayında şehirle olan sözleşmenin son şeklini aldı. Şirketin binada doğru alan için inşaat izni alması birkaç ay sürdü.

Nisan ayında bir inşaat şirketini seçtiğinde en ucuz teklifin orijinal inşaat maliyetinden yüzde onlarca daha düşük olduğunu gördü. Ve belediye binasında bir kez daha Poty Partner hakkında yeterince ıslık çaldı.

Çalışma başladı ve şimdi

Bunu bir kez daha reddettik. Ve ağustos ayında ilk başta çalışmaya başladıklarını söylediler ve işin kendisi de ayın 15’inde belediye başkanının ofisinde fiziksel olarak başladı.

Temsilciler soruya cevap vermedi, şubelere cevap kağıdı hazırlamadılar. Basın departmanına göre müşteri bu yere kayıt olmuyor.

Sobotka’daki şubelerin kapalı olduğu dönemde, hafta içi 08.00-18.00 saatleri arasında açık olan ve cumartesi günleri hizmet veren Jin 1’e müşteriler erişim sağlayabilmektedir. Bu şubeden randevu alabilirler. Konuşmacı Ivo Vysoudil, sonuçta Sobotka sakinlerinin isteklerini iletebilecekleri bireysel bir telefon hattı oluşturmaya karar verdiklerini söyledi.

Böylece şehir, eskiden barınak olarak kullanılan binaları satın aldı, ancak buraların engelsiz erişimi yoktu. Yeni şubenin 1 Kasım’da belediye binasında açılması bekleniyor.