Hubballi: Halk eğitimi departmanının sahip olduğu İkinci dil İngilizce Konu Çalışma materyali SSLC öğrencilerinin yaklaşan sınavda daha fazla puan almasına yardımcı olmak için. Bölüm, bu çalışma materyalini yayınlamak için büyük çaba sarf etti.
Çalışma materyali olasılık sorularını, iki notu, kompozisyonu, bölüm bölüm anahtar soruları vb. içerir. Materyal bölgedeki tüm okullara dağıtılmıştır. İngiliz uzmanlardan oluşan bir ekip bu materyali geliştirdi. Ortak eğitim direktörü Walter D’Mello tarafından başlatıldı.
Kaynağa göre, eğitim departmanı SSLC kurulu öğrencilerine yardımcı olmak için birçok program yürütüyor. Son olarak bölüm, çalışma paket kitabını getirerek yardıma geldi.
“Çalışma materyali, öğrencilerin yaklaşan SSLC’de yüksek notlar almalarını sağlamak için tasarlanmıştır. yönetim kurulu sınavı. Kitapçık düzyazı, şiir, gramer ve ek okuma, dil yeterliliğini artırma, dil doğruluğu, yazma hızı, zaman yönetimi ve böylece öğrenci güvenini artırma konularında 2, 3 ve 4 puanlık sorular içeriyor” dedi Dedektif English, Rekha Bhajantri.
Kitapçığın, verilen sayılara dayalı cevaplar yazmak için basit teknikleri içeren tüm müfredatı içerdiğini söyledi. Final sınavı muhtemelen özet, pasif ses ve diğerleri gibi soruları içerecektir. 400 adet kitapçık tüm okullara dağıtıldı. Öğrencilerin mutlaka minimum puan alacaklarını ve ortalama, ortalamanın üzerinde olan öğrencilerin 60 puanın üzerinde puan alacaklarını sözlerine ekledi.
DDPI Shanamuk Swamy Keladimath, ilçedeki öğrenci ve öğretmenlerin bu kitapçıktan azami derecede faydalanması gerektiğini söyledi. Öğrenciler bu kitapçığa başvurmalıdır. Yaklaşan SSLC sınavında yüksek puan alacaklarından eminler.