Hradec’teki paslı bir çit sadece kısmen onarıldı, çatlaklar kaldı

IstAh

Member
Böyle bir şey olduğunda öncelikle orijinali pompalayın, bu delikleri doldurun ve sıkın. İçeri girdikten sonra alttaki yürüyüş yolunu bozmamaya çalışın. Fotoğrafları sosyal medyada X paylaşan Jinsko’nun tanınmış Tetna belediye başkanı ve STAN başkanı Matj Hlavat, “Gerçekten en kötüsü olmak istemiyorum ama bu gerçekten değil” yorumunu yaptı. Orada 110.000 kişi görüntüledi onlara.

Sonuç olarak çalışma, tartışmalarda büyük ilgi uyandırdı. 10 kullanıcı da eleştiriye katılıyor, onlar da olgun sakalın iç kısmının daha iyi olduğunu, kanunun gününe göre daha iyi olduğunu gözlemlediler.

Eğer bu bir uzunlukta bir iş ve bin kişilik bir kova boya ise, o zaman büyük bir yenilemeye kadar sadece bir ay orada kalması gerekse bile, bence onu bu şekilde bırakmamak daha iyi. Kullanıcı Tom Kapler, görsel izlenimin bile kaliteli olduğunu yazdı.

Bölge genel yeniden yapılanmaya hazırlanıyor. Hradec Milletvekili Matj Ondej Havel (TOP 09) da muhtemelen tutuklanana kadar paslanmaya bırakılabilir, bir süreliğine de olsa bunu daha çok seviyorum, dedi.

Onarım tüm hızıyla sürüyor

Malovice’deki kale stadyumunun yakınındaki üst geçitteki korkuluk eleştirildi. Köprünün kime ait olduğu belli olmadığı için uzun yıllar bakımsız kaldı. Sadece birkaç yıl önce, üst geçidin 1990’lı yıllarda kentin mülkiyetine geçmediği, belediye kaldığı ortaya çıktı.

Köpek onu bölgesel bir yolda yönlendirdiği için 2020 yılında Krlovhradecky bölgesindeki üst geçidi devraldı ve hemen tüm yeniden inşa çalışmalarına başladı.

Düzeltildi. Bu beni bir 40 yıl daha idare eder.
SD mi yoksa SUS mu bilmiyorum ama öyle değil arkadaşlar.
🙂
https://t.co/G7P1C6fu6a

27. 2023, 11:10 pspvek arşivlendi: 29., 2023, 11:42

Orada çok detaylı bir inceleme yaptık ve köprünün şaşırtıcı derecede iyi durumda olduğu ortaya çıktı. 1’den 7’ye kadar bir ölçekte, çubuğun üzerinde bir çubuk var ve bu diğerlerine göre hiç de kötü değil. Ancak Vclave bölgesinin ulaşımdan sorumlu meclis üyesi (ODS), ankette köprüde bir tıkanıklık bulunduğunun ortaya çıktığını, bu nedenle yeniden inşasına hazırlandığımızı açıkladı.

Bölge proje dokümantasyonunu hazırladı ve artık inşaatın başlamasına izin verildi. Projeye bir yıl içinde başlayabilirdi ama başka bir sorunla karşılaştı. Beşinci yılda Mileta kavşağı yakınında büyük bir yeniden yapılanma çalışması yapılıyor ve aynı zamanda Malovice’deki üst geçidin de onarılması durumunda kentte büyük trafik karmaşası yaşanacak.

Mileta’nın çalışma sırasında aşamalı olarak onarılması gerekir. Bu nedenle çevre yolunun Brnnská Caddesi ile kavşağında da bekleyeceğiz. Üst geçit tamir edilecek olsa yaka ilk önce bu kiovata çıkacaktı. Krlovhradecky bölgesinin yol dedikodularının editörü Ji Brandejs, bu yüzden işi durdurmamız gerektiğini ve Mileta’nın da biteceğini paylaştı.

Yeniden yapılanma nedeniyle üst geçidi tamamen kapatmak zorunda kalacaklar. Bu uzun traversler hasar görmüş ve köprünün yükseltilmesi ve mesnetlerin değiştirilmesi gerekecek.

Üst geçidin sökülmesi, izolasyonun değiştirilmesi gerekiyor. Brandejs, bunun neredeyse tüm sezon boyunca sürecek bir etkinlik olacağını belirtti.

Şarkının ne zaman çalışmaya başlayacağı belli değil. Yakındaki Mileta’nın yeniden inşası 34 ay sürebilir. Pestoe bölgesi iyimser bir şekilde 2025’ten bahsediyor ve sonunda 2027’de kapanma izni alıyor.

Utanç yaratmak istemiyoruz

Büyük yeniden yapılanmanın yıllarca erteleneceği tehdidi nedeniyle bölge karayolları idaresi, çitleri en az bir gece paslandırma kararı aldı. Ayrıca, ace’nin hemen yanında yeni bir futbol stadyumunun açılması ve yüzlerce kişinin futbol oynamaya gitmesi ve arabalarıyla basını gezdirmesi de onu buna mecbur bıraktı.

Kötülük seçildi. Sakal, tüm kasabanın utanmasına neden olmayacak şekilde temizlendi ve kesildi. Direksiyon başında çarpılan yol dedikodusunun editörü, korkuluklardaki pasın binlerce arabanın gittiği çevre yolundan da görülebildiğini açıkladı.

Brandejs’e göre eserin değerinin bir kısmının satılması yaklaşık 14 gün sürdü. Korkuluktaki kuruma yaklaşık 5 ve 10 yerden ve sadece kaldırımdan görülebilmektedir. Sadece st.

Oraya birkaç kez gittim ama onları göremedim. Önemli olan sakalın dayanağının ayakkabıda olmasıdır. Ji Brandejs, “İki yıl boyunca buna katlanırsan, bu utanç verici olmaz” diye tamamladı.