Hradec'te bir çocuğun uyuşturucu bağımlısı olduğu ve yerel halka göre sigara yüzünden öldüğü anlaşılıyor

IstAh

Member
Perşembe günü tutuklanan 32 yaşındaki adamı cinayet gibi özel bir suçla suçladık. Bölge polisi Iva Kormoov Cuma sabahı yaptığı açıklamada, onu 14 yaşındaki bir çocuğa yürüyüşten sonra mutfak bıçağıyla saldırmakla suçladığımızı ve bunun sonucunda yere düştüğünü söyledi.

Sanık 15 ila 20 yıl hapis veya para cezasıyla karşı karşıya kalabilir. Polis, yakın gelecekte sanığın tutuklanması için polise şikayette bulunacağımızı da sözlerine ekledi.

Hdka sigara yüzünden bozuldu

Yerel halkın arasında ona sigara vermeyi reddetti. Bu nedenle yaşanan tartışmanın ardından 20 yaşındaki uyuşturucu bağımlısı, 30 yaşındaki bir genci defalarca bıçaklamak zorunda kaldı.

Cinayet perşembe günü saat 17.30 sıralarında kent girişinin dışında demiryolu görevlileri arasında meydana geldi ve bir saat içinde polis şüpheliyi evinde tutukladı.

Kormoov, trafiğin 17:40'tan 18:40'a kadar kapatıldığı ve ardından kısıtlandığı Hradec Králové'nin ana tren istasyonunda da arama yaptık, dedi.

Yerel halkın ve işe gidip gelenlerin ifadelerine göre Hradec Králové tren istasyonunda çok sayıda uyuşturucu bağımlısı ve evsiz yaşıyor. Sarhoş ol ve sarhoş ol. Ona göre, aralarında Orion takma adıyla yerel olarak bilinen bir şirket olan Vrada'dan yirmi yaşındaki bir şüpheli de vardı.

İnsanlar onun etrafında kavga ediyor

İşten eve her gün toplu taşımayla gidiyorum. Hatta bazen yanımdan kimin geçeceğinden korkuyorum. Ailelerine başsağlığı diliyorum. Önünde koca bir hayat olan genç bir çocuk. Monika Banoczka Czirokov, Hradec Kralove Facebook gruplarından birinde sırf sigara yüzünden hayatını kaybettiğini yazdı ve katil gencin ailesini tanıdığını ekledi.

Başka bir yorumda kullanıcı Tereza Teuber, bu nedenle uzun yıllardır kendimi güvende hissetmediğimi ve son yıllarda buraların çok yavaş olduğunu yanıtladı.

Ayrıca yerel hareketlerin saldırganlığını da konuşturdu. Sen Luan Vilm, onlarla deneyimim var: Gündüzleri ve karanlıkta, orası çok kötü… Avcı ona baktığı veya ona küçük bir şey vermediği sürece etrafındaki insanlara saldıran farklı bir kişi. içki miktarı…

Kapalı binaların hemen yakınında, toplu taşıma terminaline doğru Holub Evi adı verilen en ünlü gecekondu ve evsizler oteli de bulunuyor.

Ana giriş civarında, Nmst 28. jna'da ve yakınlarda, yakın zamanda uyuşturucu ve alkolün etkisi altındaki bir kişiyle tanıştım. Örneğin, Ondej Star kullanıcısı, bu alanlarda çoğu zaman alkolün bile karşılanmadığını ve hasarın bedelini köpek bile ödediğini, ancak bazı nedenlerden dolayı bu uygulamanın son zamanlarda burada uygulanmadığını belirtti.