Hradec'in spor menajeri: Uyum üzerine bahse girmeye devam ediyoruz. Yabancı oyundaydı

IstAh

Member
En azından bir şeyi değiştirmek için neredeyse iki hafta gidebilirsiniz. Bu olacak mı?
Burada önemli bir ismimiz var ama şu anda bunun hakkında konuşmak istemiyorum.



Hradec Bohemyalılara karşı


Futbol ligi zan v su kaynağı turunun kurtuluşu 15 saat.

Hakkında 20. tur yaz ronku, doksanların sonbaharından sonra Hradec saat 12.00'de yirmi puanla, dokuz Bohem bu puanları kaybettiler.

Sonbaharda karşılıklı kurtuluş Hradec, Hiti Soupee'ye 1:2 yenildiTek golünü Kuera attı.

Hradec hazırlık aşamasında altı kurtarış yaptı, ikisi de kaybolmadıiki kez kazandı ve iki kez berabere kaldı.


Peki ya posta? Pazartesi var mı?
Kışın bir stoper içmek istedik ve bunu Karel Spil'de başardık. Emir gönderip vermek istedik ve bu da bu şekilde sonuçlandı. Ancak şu anda Petlak'ta her birini oynadığım yirmi iki oyun olduğunu düşünüyorum. Kendinizi saldırıya geçirin, o kadar çoklar ki isabet bile alamayacaklar. Vauln, Hais, Ainka, Juli, Koubek, Pila ve Krej orada oynayabilir, antrenörün birçok çeşidi var.


Gerçekten çok fazla rekabet var.
Kabul ediyorum. Ancak futbol oynadığım zamandan beri rekabetin çok büyük ve kalabalık olduğu yerlerde bazen pek iyi olmadığını biliyorum. Şu anda ben halimden memnunum, ona saygı duyuyorum ve o da kararlı, onlar nerede oynuyorsa orada oynuyor.


Hradec kendi sahasında yüz maç arıyor ve eğer bir yabancı gelirse o zaman yakınlardaki Slovakya'dan gelecek. Ölmek?
Gerçekten bu tarafa gidiyoruz. Tutarlılık açısından bu kombinasyonda neyin işe yaradığı. Muhtemelen Mlad Boleslav'daki akıl hastanesi nedeniyle siz de dahil olmak üzere yurtdışındaki maça tam anlamıyla hazır değildik. Ama şimdi, yeni stadyum sayesinde bile işler daha da ileriye gidecek, o yüzden biramızı ertelemeyelim.


Şu anda bu yönde bir faaliyet geliştirdiniz mi?
Evet, yakındı ama sonunda konuya giremedik. Çünkü burada daha iyi bir oyun sergilediğimizi belirtmemiz gerekiyordu. Bu nedenle, eğer futbol bazı koşullar altında devam ederse ve yabancıları kabul edebilen ve onlarla çalışabilen günümüzün Avrupa kulüpleri olan Sparta veya Slavia değilseniz, Çek futbolunun uyum üzerine kurulu olduğu gerçeğinden endişelenmeniz gerektiğini düşünüyorum. , kabinler, sosyal bağlar. Böylece adamlar birbirlerini sevsinler, birbirlerini tanısınlar ve sonra da vuruşlarda birbirlerini yensinler.


Slovak yabancılardan biri oldukça şaşırtıcı bir şekilde kabinden ayrıldı. Sonbaharda tüm kurtarışları yakalayan Brank Bajza, Malta'daki eğitim merkezine gitti ancak daha sonra iş aramak üzere yan tarafa gönderildi. İçin?
Bizim için hassas bir karardı ve uzun zamanımızı aldı. Malta'dan döndükten sonra Bajzou'nun bize sözleşme vermesini istemediğimiz sonucuna vardık ve işi hızlandıralım. Elbette tüm taahhütlerimi yerine getiriyorum, Pavol ve ben bir buçuk yıldır mutluyduk ama farklı bir yola gitmeye karar verdik.


Milan Knobloch'u ilk kez mi içtin?
Yaklaşık bir buçuk yıl önce Pavol Bajza'nın oynadığı dönemde duyduğumuz Doğu Bohemya bölgesine ait bir oyun. Geçen yıl Kıbrıs'ta ve sonbaharda Slovakya'da balık tuttu. Artık özgürdü ve onu kulübe getirme fırsatını değerlendirdi. Dünya kalitesiyle, lig tecrübesiyle birbirimizi kaleye gönderdik.



Slvistik zlonk David Doudra (21), Hradec'in kalecisi Pavol Bajza'ya (20) saldırıyor.



Bahar sonu için yeni bir numaralı kaleci mücadelesine katıldı. Pazar günü kimler orada olacak?
Anlaşılır bir şekilde hazırlık aşamasında kristalleşti ve şimdi Adam Zadrail en iyisi. Uzun zamandır burada, kurtarışlar, tırnak içinde yani sadece doğruyu ve oyunu, yakalayacak, bana gönderecekler ve kaliteyi. Kolay olmayacak, onun olacak. Birinci ligde kurtarış yaptı ama yapısı ve çalışma şekli bence yakalamak için olgunlaştı.


Diğer iki takviye iyi genç oyuncular, peki ya onlar?
Daniel Katnek de benzer bir şey; Ryne, Gabriel ve şimdi de Pudhorock kısa süre önce bizimle birlikteydi. Katnek genç, onlar gibi sparan akademisinden geçti, iyi bir futbol eğitimi aldı. Hitin merkezinde, üstelik iyi bir karaktere sahip yapıcı bir oyundur. O bana karşı çok güçlü. Anlaşılır, milyarlarıyla onun da sizden bir şeyler istemesi gerekiyor ama bize göre bir gün o kulüpte oynamanın önkoşulları var, Hradec'in değil.


Akbabası Ryne ve Gabriel'e benzer.
Ben Sparta rd'nin oynamasından yanayım. Honza Mejdra'nın Letná'ya gitmesinin ardından Spart'a geldik ve çok kaliteli bir oyun ortaya koyabiliriz. Oyunu ilk olarak Sparta'dan Hradec'e ulaştırmak oldukça zor ama onlar Hradec'e yardım edebilirler, biz de onlara yardım edebiliriz, sonra onlar da sizi Sparta'ya taşıyabilirler. Muhtemelen biraz uzun oldu, mench kulübü.


Son gelen ise Katnek değil, futbol kaderi biraz farklı olan stoper Spil…
Kabul ediyorum. O, futbolun yerlisi olan Prostjów'lu ve geçen yıl büyük ilerleme kaydetti. Üstelik tipolojik olarak da tüm lige benzeyen ilginç bir oyun. Isınma hızı iyi olan sol ayaklı bir stoper. Onun için elbette büyük bir sıçrama olacak ama Türkiye'de kendini korkusuzca, utanmadan ortaya koydu, onda büyük bir potansiyel görüyorum.




Hradec Krlov'un hazırlıklarına Daniel Katnek kaptanın köpeğiyle başladı



Hradec Danci'nin kariyerinde oynayacağı ikinci maç olan bu maç, antrenörün oyun konseptine nasıl uyum sağlayacak?
Ben her gün bunun için varım, eğer durum böyle olmasaydı, bu oyunlar burada olmazdı. Altı yıldır Hradec'teyim, karakter sahibi, başarma arzusu olan ve bir oyunla aynı kaliteye sahip oyunlar oynamaya çalışıyoruz. Şimdi birinci ligde bile bu şekilde kaybetmeyeceğim.


Geziye değer mi?
Birisinin Hradec'e taşınmasının aynı zamanda iç pazarın çok sıkışık olmasından kaynaklandığını, yavaş yavaş oyunu alacak hiçbir yer kalmadığını görmek çok güzel. Bu yüzden gençlere yönelik oyunlar da oynuyoruz, çok dikkat çekici değil ama potansiyeli var. Elbette tartışılamaz, kimse mükemmel değildir ama bu altı yılda başarılı olduğumuzu düşünüyorum. İşler biraz sıkışsa da bu şekilde ilerliyoruz.


Pimi nerede görüyorsunuz?
Bunu çekirdekte meydana gelen birçok değişikliğe bağlıyorum. Ayrıca bazı şeyler ters gittiğinde koç Weber ile birlikte içti ama bu futbol. Teknik direktör Kotala'nın yürüyüşüyle bizi süsleyen şeye dönüyoruz. Onlara karşı oynayan herkes için tutarlı, kompakt ve nahoş olmak istiyoruz. Koç buna daha fazla futbol ve yapıcı şeyler eklemek istiyor, muhtemelen öyle de olmalı, çünkü biz öylece giden bir takım olmak istemiyoruz. Ancak onda disiplin çok önemlidir.


Baharınız neye doğru gidiyor?
Beşinci yılda da ligin en önemli maçının burada, yeni stadımızda oynanmasını sağlamak bizim elimizde. Tablodaki farklılıklar küçüktür. Kendi adıma, karanlığı bildiğimi, ona saygı duyduğumu ve kararlı olduğunu bir kez daha tekrarlıyorum. Ve her şeyin birbirine uyduğu, her şeyin birbirine uyduğu, karanlıkta rollerin bölündüğü ve kompozisyonun netleştiği hissine kapılıyorum. Kulüpteki hepimiz sakin bir ortama girmek isteriz. Pek çok şey nasıl başladığımıza bağlı olacaktır.