Hradec Zadražil keşfinin açık bir isteği var: Hedefte kalmak ve baharı takip etmek

IstAh

Member
Ancak Zadrail, yeni birinci lig sezonu için genel menajeri ilk takımda yakaladı ve buradan köpeğin yaz aylarında bu pozisyon için oynamadığı sonucuna varılabilir.

20 yaşındaki dümenci, bu benim için yeni bir şeydi ama sanırım uzun bir süre bununla mücadele ettim, dedi.

Pitom Hradec tam anlamıyla kolay bir sezon geçirmedi. Bahar düğünü sizce nasıl?
Başta koçluk pozisyonları ve bununla ilgili konularda olmak üzere birçok değişiklik yaptığımıza katılıyorum. Teknik direktör Horej ve yardımcı Vchy'nin ayrılışıyla bize gerçekten yakışan son forma ayarlandığını söyleyebilirim. İlk savunmayı harika bir şekle soktuk. Ligin en iyi savunması, belki de en dikkat çekeni buydu.

Bir şeyler ters gittiğinde n için de aynısı geçerli. Kariyerinizde atılım yaptığınız yılın en güçlü sonucu neydi?
Muhtemelen kaybettiğimiz Sparta'ya karşı Letn'e dönmek büyük bir onurdu ama atmosfer harikaydı. Orada, zırhın içinde olduğumu ve sadece yedek kulübesinden izlemediğimi düşündüm. Ve sonra ev kurtarılır. Bazen stadyum neredeyse doluydu ve düdük çaldığında galibiyetin sevincini insanlarla paylaşabildik, bu her zaman gerçekten harika bir deneyimdi. Sonuçlarımızın benim için çok iyi olması onlara büyük bir hizmettir.

Önünüzde yeni bir sezon var, geçen yıl Avrupa kupalarına katıldığınız için uzun bir sezon geçirdiniz. Bağlantıyı kesmeyi bıraktın mı?
Tabii ki acelemiz onu etkiledi ve o da bizimle sonuna kadar gidemedi ve beklenmedik bir Avrupa maçında oynama fırsatını yakalayamadı. Ve boş zamanımı mm rd olarak geçirdim. Balık tutmaya gittim, ormanda güzel vakit geçiriyorduk ve tabii ki kuş ve ben çok mutluyduk.

Hradec'ten Adam Zadrail'in hava akrobasileri bile Olomouc tonka Luke Julie'nin golünü engelleyemedi.

Tatilden döndükten sonra kaleci grubunda Matya Wgner'e yeni bir takviye geldi.
Milan'ın ayrılmasının ardından (Knobloch) birinin geleceği belliydi. Bu kulübün aldığı bir karardır, benim için hiçbir sorun yok. Onu biraz tanıyoruz, genç bir çocuk, yirmi bir kişilik temsilci ekibinin başı. Benim için iyi çünkü karanlıkta rekabet artacak. Avcının kanepede uyumaması ve böyle bir kesinliğe sahip olmaması her zaman daha iyidir. Onun yürüyüşünden dolayı ben üçüncüyüm.

Son dönemdeki maçlar ofansif odaklı, mevcut spor salonunu nasıl değerlendiriyorsunuz?
Olumlu, bende çok güzel bir izlenim bıraktı. Her zaman ileri gittiğini düşünüyorum, Hradec'in öğreneceği haberlerden biliyorum ki ligde ligin üst yarısında yer alacak ve Hradec'e puan için gitmeyecekler.

İlk gün başlayacak yeni lig için bir hedefiniz var mı?
Kişisel hedefim kalede kalmak ve benim için en önemli şey bu. Baharda da bu temanın devam etmesini sağlamak istiyoruz ki baharda yaptıklarımız sürekli devam etsin. Verimliliği ve toplama noktasını kastediyorum. Herhangi bir pozisyonu eleştirmek istemiyorum ama kısacası iyi bir futbol ortaya koymamızı isterim.