Hradec yorgunluğun üstesinden geldi, Krejčí ilk kez gol attı. Lig için heyecanlıyız dedi.

IstAh

Member
“Sonuçlar açısından bunu başardığımız için mutluyum ve bunu oyun açısından da düşünüyorum. Oynamak istediğimiz şeyleri oynadık. Tabii ki konsantrasyondan kaynaklanan yorgunluktan kaynaklanan hatalar da oldu ama bence iyi çalıştık” dedi.

Maç onun için bir zevkti, Táborsko Hradec Králové formasıyla gol attığı ilk rakip oldu. İlk yarıda oldu, Krejčí 2: 0’a yükseldi.

“Julda (Peter Julis) harika bir orta gönderdi, defanstan koptum ve kafamla gol attım. Bence yakışıklıydı, Julda’ya çok teşekkür ederim” diyen 30 yaşındaki futbolcu dört gözle bekliyordu.

Krejčí’nin şutu maçın tek şutuydu, Hradec kalan iki golü penaltı vuruşlarından ekledi. Krejčí, “Burada bir hafta boyunca ne kadar sıkı antrenman yaptığımıza göre, bence gerçekten iyi hareket ettik,” diye övdü.

Antrenman kampının sonunda, Hradečtí maçta neredeyse tam iki on bir oynadı. Bunaltıcı sıcakta, sadece Čech ve Smrž sahada doksan dakikanın tamamını geçirdi, diğer oyuncular devre arasında oynadı.

“Yeterli bir porsiyon. Burada 10 antrenman yaptığımız için oyuncular şimdiden ayak sürüdü, yorgunluk harikaydı. Ama biz oyuncuları böyle yorgun bir şekilde maçta görmek istedik. Şimdi yükü azaltacağız” dedi teknik direktör Jozef Weber.

Táborsk’a karşı oynanan maçta Hradec, yeni birinci lig sezonunun başlamasından tam olarak iki hafta önce eğitim kampına veda etti. Başlangıcında, 22 Temmuz Cumartesi günü, Slavia ile bir maç için Prag’ın Cenneti’ne gidecek.

“Hazırlık önemli ama herkes bunun başlamasını bekliyor. Bu yüzden son günleri bitirdiğimiz için mutluyum, hepimiz heyecanlıyız” dedi orta saha oyuncusu Krejčí.

Hradec şimdi ikinci ligdeki rakiplerine karşı en uygun formu aramaya devam edecekleri son iki hazırlık maçına sahip. Çarşamba günü Trutnov’da, rekabete yeni gelen Viktoriia Žižkov ile karşılaşacaklar, Cumartesi günkü Sparta’nın Otrokovice’deki yedek takımına karşı oynadıkları maç ligin geneli olacak.