Hradec Tulk’un çevresinde panik var. Kadınların dahil edilmesi koalisyonu böldü

IstAh

Member
Şehir, Mart ayında bu yılki operasyon için sözleşme düzenlediğinde, şehir temsilcilerinin bir tulku işletmekle ilgilenip ilgilenmeyeceklerini görmek için Ocak ayında yaklaştığı Jaro Jarom kurtarma istasyonu çevresindeki insanlar tarafından kabul edilmesi bekleniyordu. İstasyonun çevresindeki insanlar bu nedenle Hradec Krlov tulek derneğini kurmuş ve ihaleye katılmış. Değerlendirme komisyonu ancak Mayıs ayında teklifleri açtığında Jarom’un teklifini reddetmek zorunda kaldı.

Dernek fiyat verdi. Bir şehirde fiyat bir yıllık operasyon içindi ve diğerinde fiyat tüm o yıllar içindi. İlk departmanımıza göre bu telafisi mümkün olmayan bir hataydı ve bu nedenle teklifin iptal edilmesi gerekiyordu. Tamir ancak bariz hasar durumunda mümkün olacaktır. Çevreden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Adam Zruba (Zmna), kulübün artık altına düşeceğini açıklıyor, bununla ilgili kararlar da var. Şirketin bir sürü çantası vardı ve hatalar yaptı.

Yani yaşlı köpekleri zorbaların elinden kurtaran, onlara veteriner ilacı, koruyucu aile hizmeti veren ve ardından yeni sahiplerini bulmaya çalışan Muhtaç Köpekler derneğinden ihaleye bir tek teklif kaldı.

Nabdka şüphe uyandırdı

Yaromsk teklifi berabere kaldıktan sonra hafif bir panik yaşandı. İhale etmemeye karar verdi ve sonuçları, komisyonun değerlendirmesi iki ay süren belediye meclisine iletti. Maliye Bakanlığı DNES’ten alınan bilgiye göre, Hradec Krlov atlıları derneğinin teklifini devreye sokmanın bir yolunu arıyorlardı.

Bu işe yaramayınca, komite ikinci bir adayı inceledi. Bana kulüp işletmiyor, sadece insanları evine davet ediyormuş gibi gelmedi. Aynı zamanda böyle bir hizmetin tanınması için eşlerimize geçmişleri ile ilgili bir soru da sorulmuştur. O zaman editörler sadece bir bahane ile cevap verdiler.

Bu başka bir adayın sorusuydu. Yaklaşık altı teklif sahibi sözleşmeyle ilgilendiğini ifade etti, ancak sonunda sadece ikisi Zruba’ya teklif verdi.

Seçimden sonra bile komisyon, Ps senioi’nin acil bir durumda verilen koşulları yerine getirip getirmediğini uzun süre tartıştı. Hatta Nisan ayında bir teftiş ziyareti için derneğin kurucusunun Nymburk’taki Chrsti’deki evine gittiler.

Kedi içeride olmasına rağmen klasik bir tulku özelliklerini taşır. Böyle bir tahta yönetiyorum, bana yardım edin millet. Dernek başkanı Vendula Wolfov, liderlik ve işleyiş açısından onlarla bir haydut arasında bir fark görmediğime inanıyor.

Komisyonun seçimi uzun bir polemiğe yol açtı ve derneğin ek belgeler göndermesini sağladı. Sonunda, dernek lehine 3’e 2 tsn karar verdi.

Birinci departman şartları yerine getirdiğini iddia ediyor. Bana pek dolu gelmedi. Kendi açımdan, ama aynı zamanda bir dizi başka nedenden dolayı, kadın savaşını ortadan kaldırmayı önerdim. Yasaya göre, yalnızca bir başvuru sahibi kaldığında mümkündür, Adam Zruba tutumunu açıklıyor.

Koal’ın zamanı

Zruba’ya ek olarak, Ilona Dvokov (nestr.) Kültür komisyonunun bir üyesiydi. Her ikisi de bu hafta belediye meclisinin ihaleyi iptal etmesi ve belediyenin yeni bir tur düzenlemesi için baskı yaptı. Az önce koalinch ortağında rastladılar. En azından Zruba, Jaro Jarom’dan insanlara yakın olduğu için. Esas olarak Pirti, böyle bir seçeneği ucuz ilan edenlere karşıydı.

Uygun olan ve neredeyse yüzde yüz puan alan bir adayın olması mantıklı değil. Garip görünürdü. Pirt meclis üyesi Ale Dohnal, doğru olan kazandığı sürece ihaleleri iptal edebileceğimize dikkat çekiyor. İhale bilgilerinin bir hafta önce kamuoyuna sızdırılmasını da eleştiriyor.

Jaro Jaro harika bir iş çıkardı. Dohnal, kulübü işletmeleri beni mutlu ederdi, ancak hatalar nedeniyle başka bir federasyonun kusursuz olan teklifini geri çeviremeyiz, diye ısrar etti Dohnal.

Sıradan görünen bir davanın siyasi sonuçları olabilir. Hradec koalisyonunda da geçen seçim dönemindeki dağılmada olduğu gibi benzer bir kokteyl köpürmeye başladı.

Oldukça fazla. Koalisyonda bunu, birbirimize nasıl davranacağımızı konuşmak isteyeceğiz. Benim açımdan bu çok soğuk bir duştu, piznv Zruba.

Daha altı ay önce onu kanatları altına almış olsa da şimdi yerel eşkıyanın gündeminden kurtulmak istiyor. Mülkiyetten sorumlu yardımcısı Pavel Vrbicka’nın (Pirti) altındaki teknik hizmetlerin bir parçası olarak iki silah vardı.

Uzun süre işe yarayıp yaramayacağından emin değilim ve bundan sorumlu tutulmalı mıyım? Bunu sevmiyorum kardeşim. Bunu isteyen başka birinin almasını isteyeceğim, diye ekledi Zruba.

Çalışan bana sordu

Teknik servisin vesayeti altında resmi topukta bir sorun var. Rapor alan eski bir Tulku çalışanına açtığı davayı kaybettiler ve onu geri almak zorunda kaldılar. Bir çalışma kulübü hakkında materyaller toplayan ve sonra bunları yayınlayan bir avcı hakkındadır. Lidere göre, tepki nedeniyle

Editörle onu Tulku’ya değil, teknik serviste başka bir pozisyona göndermek istediğini tartıştık. Vrbick yardımcısı, tatilden döndükten sonra bunu yapmalıyız, ancak bu tamamen onun yetkisi dahilindedir, diye onaylıyor.