Hradec, mobil uygulaması sayesinde araba kazalarıyla mücadelede de başarılı oluyor. Hurdalar sokaklardan kayboluyor

IstAh

Member
Her iki sağ tekerleği olmayan evrensel amblemli yeşil renault, boş lastiklere veya octavia'ya biraz daha uzun mavi odaklanma, yavaş yavaş paslanma var. Muhtemelen son kullanma tarihi geçmiş ancak alıcı veya denetim bekleyen konutlar var.

Flona yüzme havuzu ile yeni stadyum arasındaki otoparkta sahibinin bakımını ihmal ettiği enkazlar var. Onları vandallara bırakın ve dürtün. Ve sadece Flona'da değil. Hradec Krlov'da buna benzer çok sayıda enkaz var. Munipolis uygulaması onlarla etkili bir şekilde mücadele edebilir. N sayesinde, Kuklench'teki Albert hipermarketindeki otoparkın ve Slezsk Pedmst'teki eczanenin harap olmuş enkazı kısa sürede ortadan kayboldu. Arabayı bir torba birayla bitirdi. Bazen bunların tasfiyesi uzun zaman alır.

Savaş bitmedi

Hradec enkazlara karşı mücadeleyi üç yıl önce başlattı; yasada yapılan değişiklikle enkazların hızla sokaklardan kaldırılması mümkün olduktan bir yıl sonra. O dönemde geçerli bir teknik muayenesi olmayan arabaların plakaları şehirden kayboluyordu. Sonu yok.

Geçtiğimiz yıllarda Hradet, Ford ve Kodovka'nın Gorov pistindeki hareketini de pmm penos ile takip edebiliyordu. Octavia hasar gördü ve polis memuru onu arabayı kaldırması için boşuna çağırırken, vandallar daha hızlıydı. Onu sildiler ve sonra unutulmaya yüz tuttular. Uyuşturucu etkisi altında kullandığı 300 metre uzunluğundaki Mondeo'nun başına da aynı şey geldi. O aylar kesinlikle muhteşemdi.

Aracın çekme kapasitesi nerede durduğunuza bağlıdır. En karmaşık olanlar ise polis gözetiminde olan suçlu kadınlardır. Bu gibi durumlarda enkazın imha edilmesi birkaç ay sürebilmektedir. Yasama dairesi polisin, partilerin, yargıçların, bölgesel konseylerin ve son olarak da karayolları ve otoyol dairesinin (SD) etrafından dolaşabilir. Bazen saha polise geri dönüyor.

Şehir güçsüz olduğunda

En karmaşık olanı ise Polis Karakolu R'nin yakınına park eden araçların çarpışması. Belediyenin bu konuda hiçbir şey yapamayacağını, bazen o kadar uzun sürdüğünü ve Finlinin arabaların kesinlikle berbat durumda olduğu bir anda geldiğini söyledi. Ulaştırmadan Sorumlu Başbakan Yardımcısı Miroslav Hlouek (ODS), seçimlerden önce Hradec Králové'de yalnızca beş parti vardı.

Araç yoldan kaybolmazsa belediyenin panolarından birinde aracın kaldırılması yönünde bir çağrı yayınlanıyor. İki aylık bir sürenin ardından enkazın masrafları yol sahibine ait olmak üzere imha edildiği Eva Knourov, polis sözcüsüne prosedürü anlattı.

Enkazın imha edilmesinin maliyeti, ancak bulunması durumunda sahibine aittir. Geçmişte sadece büyük gövde hasarı bulunan veya motoru eksik olan araçlar enkaz olarak değerlendirilebilirken, kanunda yapılan değişiklikle birlikte, teknik muayenesinden altı aydan fazla geçemeyen araçlar enkaz olarak değerlendirilebilecek. Araç sahibi, teknik sertifikanın geçerliliğinin kaldırılması veya yenilenmesi yönündeki çağrılara iki ay içinde cevap vermemesi halinde, böyle bir aracı çekiciyle çekebilir.

Böyle bir rota ile restoranın sahibi U Letc u tecrübesiyle uçabilir.

Festival sırasında bir polis yerel otoparkta bir arabayı durdurur. Burada da büyük hasar oluştu. Hatta bir araba özel otoparkımızda camları indirilmiş haldeydi. Benzer şekilde, bir kez burada bir araba bozuldu. Aynı durum, bagajı olan bir araba, sonunda birisi onu çalıştırdı. Restoranlarıma veya yakındaki arabalara yetişiyorum. Ben de polisi aradım ama bana kanun gereği bu konuda hiçbir şey yapamayacaklarını söylediler, diye yakındı Vclav Vrz.

Mobil uygulama

Hradec'teki varlığının ilk altı ayında, Munipolis uygulamasına fotoğraflar ve sokaklarda ve otoparklarda meydana gelen araba kazalarıyla ilgili sorunun ayrıntılı bir açıklaması da dahil olmak üzere 30'dan fazla şikayet geldi ve bunların çoğu belediye polisi veya emlak departmanı tarafından ele alındı. . Her ne kadar etnik gündeme karşı büyük bir muhalefet olsa da enkaz gerçekten de bertaraf edilebilir. İki yıldan az bir süredir olay yerinde olanlar bile ortadan kayboldu.

Miroslav Hlouek, bu tür enkazların genellikle otoparkın en uzak köşesine veya daha az gidilen başka bir yere park edildiğini belirtti. Ona göre bazen inşaatçının sabırlı olması gerekiyor çünkü uçan bir enkaz bile gecikmeden çekilemiyor: Şehir polisi bir rapor alırsa, taraflar arabayı kullanıyor, kazayı belgeliyor ve yalnızca bazı durumlarda meşru sebepler var. aracın acilen çekilmesi gerekiyor. Ancak bu arada şüphenin polise iletilmesi ve olayın gerçekten bir enkaz olup olmadığının değerlendirilmesi için doğru emrin verilmesi gerekiyor. Ayrıca yalan söyleyebilecektir. Bazı insanların bundan hoşlanmayabileceğini anlıyorum ama camları, ışıkları ya da tekerlekleri kırıp parmak uçlarımda durmak zorunda kalsam bile araba öylece çekilip götürülemez. Touchy'nin sahibi uzun süre hastanede kalabilir ve ona bakacak kimse yoktur. Ve eğer hareket edecek olsaydı, arabasının olmadığını anlayacaktı. Ancak şehri temizlemek için çalışıyoruz.

Belediyenin ücretli otoparkta önemli bir değişiklik yapmayı düşündüğü bir adım da güvenliği tetikleyebilir. Öngörülebilir gelecekte satış makineleri Malovice, Moravian, Silesian ve Praska Pedmst'te de bulunabilir. Gor bölgesinin çok ötesinde ücretli kadınların doğumu gerçekten çok tartışmalı, ancak Hradec Kralove Yerel Öz-Yönetim Komitelerinin (KMS) desteği, sevilmeyen adımın büyük olasılıkla yakında gerçekleşeceğini kanıtlıyor.