Hradec Kr. – Bohemians 2:2, sonunda Shejbal üç dakikada iki golle eşitliği sağladı

IstAh

Member
Shejbal, Teplice adına en son Aralık 2021'de lig golü atmıştı. Hradec'te başladı ve 66. dakikada ve sonlarda hat-trick bile yaptı.


Konuk ekip, berabere kaldığı en yüksek karşılaşmada üst üste 5 yenilgi yüzü görmezken, eksik kalan tabloda 9 maç yer alıyor. Hradec son yedi turdan birini ve on bir sıranın beşini kazandı.


Böyle bir puan için mutluyum ve bu benim için burada 3:0 kazanmamızdan daha değerli. Hradec'te doğan ve yerel kulüpte gençlere liderlik eden Bohemians antrenörü Jaroslav Vesel, basın toplantısında, “Bu, kendi bünyemizde bir takıma sahip olduğumuzu, zavallı oyuncuyu kabul ettiklerini gösteriyor ki bu da her zaman iyi bir işarettir” dedi.



ÇEVRİMİÇİ


Maçı dakika dakika izledik.


Canavardan büyük bir memnuniyetsizlik, çünkü bu tür puanları kaybetmek çok büyük bir olay. Hataları görünce gülüyorum. Bu çok saflık. Krlov Hradek'ten üzgün Vclav Kotal, kazanılan bir maçın bu şekilde mahvolacağını ekledi.


Bohemians suda iki kez tehdit etti ancak Kovak önce kaydırakta ıskaladı ve ardından en yüksek maçta ilk çıkışını yapan Zadrail'in kalesine gol attı. Öte yandan Kuera'nın evi, eski Krlovradec valisi Reichl'ı kafasıyla şaşırtmadı.


32. dakikada skoru açtılar. Köşe vuruşunun ardından Melk topu ceza sahasına gönderdi ve güçlü bir kafa vuruşuyla hızla topu kaleye gönderdi. Yirmi dört yaşındaki forvet, Mayıs 2022'den bu yana ilk kez ligde gol attı.


Köstebekler eve bir tür silahla ateş edebilirdi ama Vauln hızlı bir darbeyle az farkla ıskaladı. Daha sonra Leibl bile Praan kalesine ulaşamadı, sadece hedefin dışına çıktı.


74. dakikanın sonlarında Hradec Krlov golü attı. Aktif oyuncunun bir diğer pivotu Hork'un ofsayt pozisyonu kenarından Vaulna'ya uzanmasının ardından ev sahibi ekip yakın mesafeden rahatlıkla gol atarak lig rekoru kıran bu golü atmayı başardı. Vesel, bana ikinci yarının büyük bir kısmını kontrol ettiğimizi, yine de kabul ettiğimizi belirtti.


Tam o sırada Bohemians harika bir geri dönüş yaptı. 80. dakikada ilk olarak Shejbal, Ristovskho ve Baran'ın güzel hareketini yasallaştırdı ve o dakikalarda Stdajc Zlonk, Ristovskho'nun Kuzey Makedon takviyelerinin penaltı sonrasında serbest vuruşla eşitliği sağladı.


Bery'nin (Koç) iki tane aldığını ve cebin açık olduğunu görünce kör perdenin arkasına bahse girdim. Oraya varacağımı ve paraşütte yapmam gerekeni bitireceğimi düşündüm, diye açıkladı Shejbal ilk golü. O halde Ristovski'nin prova yaptığımız için mi körü körüne izlediğini yoksa gördü mü bilmiyorum. Orada yüzdüm ve odaklandım ve önümde maça çıkmadım. İşe yaradığına sevindim, Hradec'in kanat oyuncusunu ikinci gole ekledi, bu sadece Aralık 2021'den bu yana ilk kez en yüksek maçtaydı. Praan'ın, ligin en yüksek akışı olan Pardubice ile birlikte 17 golü var.


Melk evdeki karanlığı belirlenen zamanda ayarlayabilirdi ama biraz oyalandı. Ligde iç sahalarında kazanmak zor olmadı ancak sezonda aldıkları toplam 21 puanın 15'ini kendi stadlarında kazandılar. Bohemians, deplasmanda oynadığı son sekiz lig maçının yalnızca birinde tam gol atabildi ve toplam 24 sayının yalnızca 11'ini kaydetti.




FORTUNA:LİG 2023/2024

11/02/2024 15:00

Nhradnich:
K. Spil, L. Krej, M. Knobloch, P. Vzek, M. Koubek, F. ech, S. Danck, D. Hais, D. Katnek, P. Pudhorock, P. Juli


Karar: M. Radina – J. Va, M. Pfeifer

Vahşi şair: 6.118 (kapasitenin %102'si 6.000)

Çevrimiçi rapora tıklayın