Ben Chrudim'liyim, geceyi Holubm dom'da geçiriyorum (maden ocağının yanındaki boş evin yerel adı, editörün notu) diğer evsizlerle birlikteydim ve hiçbir zaman senin kadar korkmadım. Yıllardır buradayım, yıllar önce bir adamı ateşe verdik ama seninki kadar kötü değildi. Kendisini Martin olarak tanıtan evsiz adam ona, çatının altında bir et satırı olduğunu, onsuz uyuyamayacağımı söyledi.
İlk defa dördüncü olayın yaşandığını gördü. Ona göre, Orion lakaplı ve yüzünde çarpıcı bir dövme bulunan Hradec uyuşturucu bağımlısı, orada 30 yaşındaki bir çocuğu sigara yüzünden bıçakladı. Polis tonka'yı bir saat içinde takip etti ve mahkeme Cuma günü onu gözaltına aldı.
Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle
Bugün kaydolun ve şunları edinin:
İlk defa dördüncü olayın yaşandığını gördü. Ona göre, Orion lakaplı ve yüzünde çarpıcı bir dövme bulunan Hradec uyuşturucu bağımlısı, orada 30 yaşındaki bir çocuğu sigara yüzünden bıçakladı. Polis tonka'yı bir saat içinde takip etti ve mahkeme Cuma günü onu gözaltına aldı.
Ayrıca yerel hareketlerin saldırganlığını da konuşturdu. Sen Luan Vilm, onlarla deneyimim var: Gündüzleri ve karanlıkta, orası çok kötü… Başka insanlar.
Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle
Bugün kaydolun ve şunları edinin:
- iDNES.cz, Lidovky.cz ve Express.cz içeriğine sınırsız erişim
- Tanınmış yazarlardan 30.000'den fazla premium bağlantı
- Gazete ve dergilerimize online ve ücretsiz erişim