Hradec antrenörü Vlkanova'ya saygı duyuyor: Tecrübe ve büyük bir ivme getirecek

IstAh

Member
Hradec'teki olaylarla ilgili izlenimim, bunu bitirmek istediğimiz yönünde, ancak işe yaramadığı için çok hayal kırıklığına uğradım. Horej, Mlad Boleslav'daki yenilginin ardından (1:3) “Aksi takdirde bence harika” dedi.

Hradec Králové vahşi doğada kaldı ve sezon bitmedi ve beşincilikten kaçındı ki bu da pek Avrupalı olmayacak.

Geri dönüşler tartışıldı mı?

Adam Vlkanova. Hradec'e aşık olduğu Pilsen'den baharda Polonyalı Ruch Chorzw'u ağırlamaya gitti. Asıl amaç kurtarmaktı ama başarısız oldu. Pilsen'e dönmek mi istiyorsunuz? Teşekkürler tatlım.

Peter Schwarz. Slask Wroclaw'ın sonuncusu olan Polonya'da altı yıl geçirdi ve bu yıl onunla birlikte şampiyonluğa ulaşıyordu. Sözleşmesinin bulunduğu Polonya'da yoluna devam etmek istiyor.

Tom Petrek. Hradec'in ilk takımında hiç forma giymeyen stoper, Polonya'da ünlendi. Geçen sezonu Japonya'da geçirdi ve pek memnun değildi.

Takip edilecek bir şey olacak. Buna katılıyor musun?
Utanılacak bir şeyimiz yok, hak ederek finale çıktık, üst üste 4 kez kazandık. Yürüyüşümüzden sonra sadece Sparta ve Slavia bizi yenmeyi başardı, aksi takdirde hayatta kalmayı başardık. İki gün canınızı acıtacak tek şey kek kalıbı koymamış olmamızdır. Yaptığımız işten son derece memnun ve mutluyuz.

Yakında Avrupa Oyunları'na doğru ütopik ilerlemeyi yönlendirebilecek canavarın bir izlenimi var mı?
Daha önceki maçlarda olduğu gibi bunu aşma şansımız olmadı çünkü bazı oyuncuları kaçırdık. Yine de mutlaka görülmesi gereken biriyim. Ama bunu harika insanlar yüzünden başaramadığımız için üzgünüm çünkü burada ev sıcaklığında bir ortam vardı. Domuzu kullanıp uzun yola devam etmeliyiz. Km ile olacak, sabırsızlıkla beklediğim birçok ilginç oyuna sahip bir takımsınız.

Tonk Vauln hakkında çok fazla konuşma var. Mlada Boleslav ile ilişkisi var mıydı?
Bilmiyorum, ona ya da sorumlulara sormak lazım. Eğer durum böyleyse, onu her zaman sevgiyle hatırlayacağım, onunla çalışmak harikaydı, çok büyük ilerleme kaydetti, ona teşekkür ederim.

Pilsen kanat oyuncusu Adam Vlkanova (ön) Hradec ile maç sırasında

Öte yandan Adam Vlkanova, Plzeň'e gitmeden önce, görünmez bir karanlık sürüklenmesiyle karanlığa doğru kıvrılıyor olabilir. Bu olasılığa ne dersiniz?
onu çok isterdim. Son üçüncü vuruşta fark yaratabilecek, tecrübe ve karanlığa doğru büyük bir ivme kazandıracak bir oyun. Hradec Klub'la bir ilişkim var, bu yüzden onu bu kadar önemsiyoruz.

Bu sezon Hradec Králové takımında yaşanan deneyim, Vclav Pila ve Ladislav Krej tarafından ön plana çıkarıldı. İlki evde, Krej biraz farklı. Tecrübeli bir sürücü mü olacak?
Hadi onunla gidelim, bir yıllık geçerli sözleşmesi var, kabinde bile geçerli bir vuruş oyunu. Kendisiyle konuşmaya çalışıyorum, karanlıktaki rolü büyük ve yeni sezonda bana yardımcı olacağını biliyorum.