Hastane bölümü iyileştirdi, bir kaza sonrasında hastalara yardımcı olacak bir süspansiyon sistemi

IstAh

Member
Yapay akciğer ventilasyonuna bağlanmayı gerektiren felç veya felç sonrası hastalar için yedi odada toplam on üç ilaç bulunmaktadır. Ameliyat sonrası yoğun bakımın (NIP) sonlandırıldığı bu noktada, uzun süreli yoğun bakımda 10 yeni ilaç kullanılacak. Tüm bölgede Tch bv kıtlığı var.

Bunun sonucunda yoğun ekim sayesinde kapasite 5 yatak arttı. Bu bölümdeki hastalar temel yaşam fonksiyonlarının desteğine, tipik olarak yapay akciğer ventilasyonuna bağımlıdır.

Felçten, çoklu travmadan veya felçten sonra burada hastalarımız var. Vrchlab Hastanesi editörü Michal Mrzek, eyalet dışında olduklarını ancak iyi bir hayata devam edebileceklerini paylaştı.

Elli yıldan eski olmayan binalarda arazi işleme beş aydan az sürdü. Dağıtım hatları ve atıklar değiştirildi. Ayarlanabilir yatak ve ekipmanlara sahip odaların yanı sıra çalışanlar için yeni odalar ve kat da bulunmaktadır. Yeni bir özellik ise hasta kullanımını daha da kolaylaştıran tavana asma sistemidir.

Sağlık görevlileri ve hemşireler hiçbir zaman hastaları runa kutusuna taşımak, kaldırmak veya taşımak zorunda kalmadı; bu, fiziksel olarak zorlu bir iştir. Hastayı asma sisteme oturtup asistanlı banyoya veya ihtiyacımız olan yere naklediyoruz. NIP koğuşu baş hemşiresi Bronislava Stedov, bunun onun ve bizim için bir rüya olduğunu açıkladı.

Alt kısım için bir dal lka inşa edin

Beş ve on adet NIP ilacı bu hastanede kalacak ve durumu bunun ötesinde olan, bilinci kapalı ancak kendi kendine nefes alabilen hastalar için tamamen yeni, ayrı bir uzun süreli yoğun bakım ünitesi (DIOP) oluşturulacak. trakeostomi yardımı.

Penta Hastaneler grubunun genel editörü Barbora Vaculkov, bu bölümün bir sonraki yoğun bakım ünitesinden devam ettiğini ve hastanın kesilip daha ileri aşamalara, yani hastaneye taşınması gerektiğini söyledi.

Vrchlab'da DIOP hâlâ kayıptı ve Krlovhradecky bölgesinin tamamında nispeten az sayıda bulunuyor. Hastanelerin hiçbirinde bunlara sahip değil. Durum kritik değil ama bu ilaçtan daha fazla almamız gerektiği doğru. Bunun olacağını düşünüyorum. Sağlıktan sorumlu bölgesel meclis üyesi Zdenk Fink (HDK), sağlık sigortası şirketlerinin beş yıllık sözleşmeler imzalaması gerektiğini ve bu ihtiyacın dikkate alınacağını biliyorum dedi.

Vrchlabsk Hastanesi bu yıl yeni servislere on milyonlarca kron yatırım yaptı. Gölde 10'uncu köşkün inşaatı ertesi yıl tamamlandı. Başlangıçta depoların ve ofislerin bulunduğu şehirlere beş ve on kişilik ayrı bir rehabilitasyon birimi taşındı. Özellikle ortopedi hastaları kalça ve diz eklemi protezleri sonrasında burada iyileşiyor. Binanın ikinci köşesinde yüksek indüksiyonlu manyetoterapi, odaklanmış kırmızı dalga veya lazer ile rehabilitasyon kliniği için yeni bir alan oluşturuldu.

Hatta son yıllarda yapılan yatırımlar sayesinde Vrchlabsk hastanesi halk arasında itibar kazanıyor. Sahibinin milyarder Alexander Seidl olduğu ve editörlüğünü Vladimr Dryml'ın üstlendiği günlerde tartışmalı bir yükseliş yaşadı. Başta Genel Sağlık Sigortası Şirketi olmak üzere sağlık sigortası şirketleriyle yaşadığı anlaşmazlıklarla ünlendi.

Sunulan hizmetlerin kalitesini arttıran bir departmanın açılmış olmasından memnuniyet duyuyorum. Vrchlab Belediye Başkanı Jan Sobotka (parti dışı), Vrchlab sakinlerinin bunu çok olumlu algıladığını düşünüyorum ve hastaneye giden yolu tekrar bulduklarına inanıyorum.

Krkonosk Hastanesi cerrahi ve travmatoloji alanında uzmanlaşmıştır. 120 doktor kapasitesi var, 240 personel çalışıyor, doktorlar 1.500 ameliyat yapıyor. 2021 yılında yeni bir ortopedi bölümü açtı; radyodiagnostik departmanı ekipmanı yeniden yapılandırabildi ve değiştirebildi. Penta Hastaneler grubunun 2016 yılında satın aldığı ilk hastane olan hastane, şu anda Çek Cumhuriyeti'nde Alzheimer hastalarına yönelik 34 özel merkez ve düzinelerce ayakta tedavi kliniğiyle on hastane tarafından işletiliyor.