Goa, Maha Sınırlarında 24 Kontrol Noktası | Hubballi Haberleri

IstAh

Member

Belagavi: Yaklaşan parlamento seçimlerinin ardından, bölge yönetimi eyaletler arası sınırlarda 24 kontrol noktası kurdu. Seçim yetkilisine göre Nitesh Patil20 kontrol noktası kuruldu Karnataka Maharashtra sınırda ve dört Goa sınırında. Patil, yerel makamlara siyasi partiler tarafından tanıtım amacıyla kullanılan yetkisiz posterleri, pankartları ve diğer malzemeleri kaldırma talimatı verdi. Ayrıca yetkililerden ilgili siyasi liderlerden kıdem tazminatı almalarını istedi.
DC’ye göre, seçim yasası yürürlüğe girdiğinde siyasi partilere karşı sistem üzerinden kampanya yapma izni verilecek. Hükümet yetkililerine ayrıca herhangi bir siyasi partiyi veya adayı sosyal medya aracılığıyla tanıtmamaları veya düşürmemeleri veya doğrudan veya dolaylı olarak kampanyalara katılmamaları söylendi.
Basavaraj NalatwadMüdür Yardımcısı okul eğitim departmanı ve okuryazarlık, yönergeleri bölgedeki tüm devlet eğitim kurumlarına dağıttı. Hiçbir okul ve işyeri binasının izinsiz olarak seçim amaçlı kullanılmaması gerektiğini belirtti. Eksikler bulunursa gereği yapılacaktır” dedi.