Geceye hazırlar Hradeck Jasper. Liberec seni yenmek istiyor

IstAh

Member
2023’ün son düellolarından ilk ikisi, Noel Günü oyunların nasıl bir ruh halinde geçeceğini belirleyecek. Çarşamba günü Liberec’e karşı, Cuma günü Mlad Boleslav’a karşı ve ayrıca kendi sahanızda oynayın. Her ikisini de kazanmak sadece tatil için daha güçlü hale getirecek.

Yılbaşını severim! Evimizdeki ağaç iki kez hazırlandı, on bir yaşındaki erkek kedi Evan Jasper’ın eylemleriyle karanlığın mevcut huzuruna katkıda bulunması için aydınlatıldı.

Mountfield son haftalarda çok yol kat etmişti. Kasım ayının başından bu yana sadece iki gol atamadı; on iki golün dokuzunu bu puanlarla kazandı.

Hatta bu sayede sıralamanın alt sıralarının dışında kalan sıralardan play-off’larda çeyrek finale yükselmesini sağlayacak sıralara yükseldi. Ve bunun için çok çabalayan bir rakiple kavga ederken bunu kendiniz için güvence altına almak istiyorsunuz.

Onlara karşı olduğu sürece onu koruyun. Bu sene önce biz kazandık, sonra onlar kazandı. O yüzden tekrar almak isteyeceğiz, Jasper, Liberec ile düello öncesi karanlıkta moralini düzeltiyor, çok iyi bir takımları var, çok kaliteli bireysel yeteneklere sahip oyunları çok hızlı.

Bugün Hradec’te iyi niyetli bir takım yarışacak. Sezonun kötü şöhretli sularının ardından Hradec kendi sahasında yakalandı ve puanları paylaşmadı. Liberec elemelerde yine güçlü ve son beş maçın üçünü kazandı.

Muhtemelen dengeli bir düelloda, zorlu bir sonbaharın ardından milli takımda oyuncuların ilk önce yeterince dinlenmesi ve sezonun geri kalanında ne kadar ter dökerek gerekli gücü kazanmaları da rol oynayacak.

İlk birkaç gün pek bir şey yapmadım, biraz oyalandım ama hemen rahatladım. O gün dikenlerimiz de vardı. Ve son olarak hafta sonu Gio Estephan ile Vdn’ye gittik. Geçen yıl pazarları ziyaret etmiştik ve Pazar günü ailemle orada buluştum, Jasper boş günlerini anlattı.

Ortada, o ve takım arkadaşları lig dışı atlıkarıncaya geri dönüyor.