Erlich’e giden yolun tuzlanmasına karşı bir dilekçe veriliyor. Signati satışlardan endişeli

IstAh

Member
Korunan Peyzaj Alanının (PLA) kalbine PMO’nun kimyasal serpilmesidir. Ben buna katılmıyorum. Dilekçenin yazarı, Orlicki’deki Luna kulübesinin işletmecisi Zho Miroslav Vlastnk, oraya tonlarca tuzun doldurulacağını ve bunun piyasaya fayda sağlamayacağını söyledi.

Ona göre, Sprva PLA Orlick hory’nin ölmemesi için dilekçe hızlı bir şekilde hazırlandı, böylece sunacak zamanı olacaktı. İmzaları bir haftadan kısa sürede topladı. Vlastenko’ya göre protestoya Zho’nun ana sakinleri, köylüler ve Detno’dan insanlar katıldı.

Aleyhteki kararı desteklemek istedim, diye açıklıyor. İlk başta PLA’nın bu hafta kuvvetle ilgili bir karar vermesi gerekiyordu ancak dilekçe nedeniyle kararın Noel’den sonra verilmesi bekleniyor.

Bu arada dağ testeresi önceki yıllarda olduğu gibi yalnızca sürüm ve inert yağmurlama ile çalıştırılıyor.

dedikodular yıllar önceki gibi yapılacak. Hiçbir şekilde sıkıntı çekmiyoruz çünkü geçilebilirliği sağlayacağız. Sürüşe konfor katmak istedik. Yol dedikodusunun editörü Ji Brandejs, Erlich yolunda son yıllarda sağa doğru keskin bir yükseliş olduğunu açıklıyor.

Eagle’ın sıcak günlerinde kimyasal dedikodu iletişimi tabu değil. Dobruka’dan Detno’ya kadar olan yolun bakımı bu şekilde yapılıyor.

Sanırım beni yargıladığınızda kalite açısından ne kadar büyük bir fark söz konusu oluyor Bay Brandejs.

Salt Mountain bölgesinde Peca pod Snkou, Pindlerova Mlno veya Janské Lzn’ye benzer rotalar var. Öte yandan Horn Malá pu’ya giden yol sadece atıl malzemeyle kaplı. Tabii ki Erlich’e tuz ve inert SMS’i kullanırdık çünkü bölüm çok sağlam. Ji Brandejs, aynı zamanda büyük bir sıcaklık farkının da bulunduğunu ekliyor.

Burası hiç tuzlu olmadı

Dilekçe sahibine göre tuz torbası bırakılmış ve yolda kar oluşuyor, bu da güvenliği artırmıyor.

Burada hiç tuz yoktu, geçilebilirlik sorunu vardı ama dağlarda bu normal. Dağların eteklerine kadar bile kar tabakası var. Düzenli olarak tırmıkla ve yağmurlayarak sulayın. Ve böylece buraya gelenlerin kış ekipmanı, iyi kış lastikleri ve kar motosikletleri olsun. Miroslav Vlastnk, buraya geldiğim süre boyunca geçmediğim bir olay olmadığını açıkladı.

Zkout na Erlich’in çocukluk sokağından çıkan yol, yeniden yapılanma sonrasındaki parametreleri nedeniyle son aylarda eleştirilere maruz kaldı. Oradaki kuvvetler hendekleri onardı ve birçok yere korkuluklar ekledi; bu nedenle orijinal yol optik olarak daha yakın görünüyordu.

Ancak büyük araçların onlardan kaçınmak için kenardan geçebildiği şehirler ortadan kayboldu. Bu nedenle bölgedeki korkuluklar değiştirildi, yol kenarları güçlendirildi ve çok sayıda geçiş alanı inşa edildi. Hat otobüsü bir çöplükle karşılaştığında tepede de zararlılar meydana gelebilir. Dolayısıyla bu tür durumların yaşanmaması için sevk görevlileri birbirleriyle iletişim halindedir.

Haritalar © SHOCart ve OpenStreetMap’in yazarı tarafından sağlanmaktadır. SHOCart şirketi, turist ve bisiklet haritaları ve atlaslarının geleneksel bir yayıncısıdır. şeyler www.shocart.cz