Eberle'nin dönüşü kafa karıştırıcıydı. Kale kaptanına, inşaat zamanı geldi

IstAh

Member
Hradec kaptanı Jan Eberle.
| fotoğraf: TK

Ve onun yardımıyla Kladno ile yaptığı düelloda bu seriyi kırdı ve böylece uzun bir sağırlık döneminin önüne geçti. Kolay olmadı ve kazandığımız için mutluyum, 30 yaşındaki hokey oyuncusunun Kladno'yu 4:2 yendikten sonra sevincini kaybetmedi.

Takımına yardım edebilmek için bunu yaptı: Biraz gergin olmam gerekiyordu ve antrenörlerle düzenlemeler yapmak için kurtarmaya gittim.

Eberle, Mountfield'ın Olomouc'u 5:3 yendiği sondan bir önceki Kasım maçında sakatlanmıştı. Gecenin ardından ve geceye kadar, Hradec her maçta sayı attı, temel oyun süresinde bunların yarısını kazandı ve sıralamaya yükseldi.

Yalnızca Aralık ayının temsili tesisi genel refahı bozdu. N'den sonra Hradec bu maçları reklamda kaybetti. Bu yüzden Kont Eberle'nin sondan bir önceki takımına karşı galibiyeti bile kurtuluş olarak kabul ediyorum. Her iki periyotta da takım arkadaşları tek gollü 3:2 farkla öne geçmek için mücadele etmek zorunda kaldı.

Bu gelecekte geri dönebileceğimiz bir şey. Puanlarım var ve Mountfield kaptanlığında bunları geliştirmeye çalışıyorum.

Kısa bir süre önce kulübün sahibi olan elli iki yaşındaki Jaromr Jgr'in formasını giydiği karanlıkla baş etmek Mountfield için kolay olmadı. Bunun nedeni hokey oyuncusuna ödeme yaparken kazanma ihtiyacına saygı duymalarıydı.

Geri dönen kaptan da bunu doğruladı: Her zaman kazanmak istiyoruz ama son zamanlarda biraz yavaş davrandığımız söyleniyor. Daha sonra kırmayı başardılar. Savunma oyuncusu Petr Kalina ise şu yorumu yaptı: Hoş bir benzetme değildi. Kurtarmaya çalıştık ama olmadı. Biz hissetmedik.