Coşku içinde oynadık, Hradec voleybolcuları kupada favorinin kafa derisini yüzdükten sonra parlıyor

IstAh

Member
Hradec Slavia'lı voleybolcu kızlarla birlikte Zln'e karşı kazanılan zaferi ve Çek Şampiyonası'nda çeyrek finale yükselmeyi kutladı.
| Fotoğraf: Slavia HK





Gerçek dışı bir coşkuyla oynadık ve taktiksel talimatları mükemmel bir şekilde uyguladık, Slavia'nın çok sevilen Karlovarska takımına karşı kazandığı galibiyeti yorumladık, vtz kaptanı Jakub Holk.


Hafta sonu uzun vadeli play-off'lara girecek olan Prvoliga takımı, Pazartesi günü Hradec'te voleybol akşamına hazırlanıyordu. Bu sefer Slavia salonunda 1.100'den fazla kız vardı ve bunların çoğunu Hradec'teki bir voleybol maçında hiç görmedik. Böyle bir saldırı beklemiyordum, hatta seyirciler bizi ileri itti, kaptanı övdü.


Lider yerel kulüple oynanan maçta ilk iki seti Slavia kazanırken, bu maçta Karlovy Vary galip gelse de dördüncü set sürpriz oldu. Talimatlara uyduğu için at nalımıza teşekkür ederiz, her şey umduğumuz gibi çıktı. Slavia antrenörü Jan Kulhnek, tüm kulüp ve şehir için bu muazzam koşuşturmadan büyük gurur duyduğumuzu söyledi.


Ancak yalnızca açıklama arayanlar mağlup oldu. Sonuç olarak gerçekten hayal kırıklığına uğradık, ne yazık ki, hayır, üzülüyoruz. Karlovy Vary antrenörü Liam Sketcher, Hradec'te kolay bir maç olmadığını, kendi sahalarında iyi performans sergilediklerini kabul etti.


Slavia, Karlovy Vary'yi yenerek Final Four'a kalmayı garantiledi ve bu, sezon sonunda Tboe'deki son kazananı belirleyecek. Kulhnek, “Pohrov pohdka devam ediyor, ancak şimdi birinci lig play-off'unu kazanıp Tbor'a gitmeye çalışacağız” dedi.


Hradec yarı finalde Odolena Voda ile karşılaşacak, diğer takım ise Beskyd ve Lv Praha olacak. Ancak Cuma günü Slavia, Çek Budjovice ile karşılaşacağı 1. lig play-off'larına katılacak. İlk iki maçını evinde Cuma günü saat 19.00'da, Cumartesi günü saat 15.00'te oynayacak.