Blažk'ın yardımcısı Stanislav konuştu. Sözleşme yönetiminde hataları kabul etti

IstAh

Member
Seznam Zprvy, şu anda bölgede ücretsiz olarak bir sosyal ev işleten Bakan Yardımcısı Antonn Stanislav'ın yol açtığı tuhaf koşullara dikkat çekti. Hradec Valisi Martin Ervek (ODS) derhal derinlemesine bir inceleme gönderdi ve editörü istifaya çağırdı.

Valiyle görüşmesinin ardından Stanislav, 31 Ocak'ta evine gideceğini duyurdu. Siyasi baskı nedeniyle bu hareketi yaptığını reddetti. Ailesini strese maruz bırakarak eve ve ODS'ye zarar vermek istemedi.

Benim için dayanılmaz bir durumdu. Pazartesi öğleden sonra Tmavm Dol'da gazeteyle yaptığı toplantıda Antonn Stanislav, olay çıktığında bir oyunu bitirmek zorunda kalacağımda kararlı olduğumu söyledi.

Bundan kısa bir süre önce bölge konseyi Hradec Krlov'da toplandı ve evin yeni yöneticisi olarak kadınların atandığını duyurdu ve buna liderlik etmesi için de Emekliler Evi'nin editörü Martin Schnlo'yu atadı.

Sosyal İşlerden Sorumlu Vali Yardımcısı, editör Bay Schnl'in, Ernoice'deki bölgesel yaşlılar evinin deneyimli bir yöneticisi olduğunu ve biz yeni bir editör ve editör seçene kadar Tmavm Dol'daki evin yönetimini ve işleyişini sağlayacağını söyledi. Martina Berdychov (Vchodoei).

sipariş vermedim

Gazeteyle yaptığı toplantıda Stanislav, evin yönetimini anlattı ve muhabir Seznam Zprv elov'a göre halkın acısını önlemek için yaptığı sözleşmenin koşullarını anlattı. esas olarak, toplamda neredeyse iki milyon kron tutarında 10 sözleşmeye bölünmüş BT teknolojisinin temini, hafif ısıtma yağı temini ve girişimci olarak aynı zamanda inşaat olarak da çalışan Petr Vak'ın evinin çalışanlarına siparişler için ve hafriyat yüklenicisi.

Mesela bölgedeki inşaatlardan dolayı pergolayı taşımak zorunda kaldık. Bunu yapacak kimseyi bulamadık ve Bay Vank bunu yapmayı teklif etti. Bölgenin ilk kadınlarıyla istişarede bulunduk, onlar da bize bunun mümkün olduğunu söylediler. Tabii diğer tekliflere de baktık ama onlar da büyük firmaların pahalı teklifleriydi. Stanislav, Bay Vank'ın boş zamanlarında bunu iyi yaptığını söyledi.

Editör, küçük siparişlerin sayısını evin karmaşık mali durumuna bağladı ve bu da onları marketlerden ve pspvc'lerden pi için yapılan ödemelerde artırdı. Bu nedenle vergi departmanı tüm yıl için sabit bir bütçeyle uğraşamaz ve siparişleri operasyonel olarak vermek zorundadır. BT ekipmanı satın alırken Vak durumunda da durum böyle olmalıydı. Ancak Stanislav kavgadan kaçınacağını reddetti.

Siparişi bölgesel mevzuata uygun olarak bir bütün olarak sattık. Editör, tasarının nasıl mali güvenceye sahip olacağımıza bağlı olarak on sözleşmeye bölündüğünü ancak kurumuş olduğunu belirtti.

Tarihi sözleşme kayıtlarından aldı, buna göre 31 Aralık 2022'de birkaç sözleşme imzalamak zorunda kaldı, ancak o sırada cumartesi olmasına rağmen bunun idari bir hata olduğunu açıkladı. Ev çalışanı, önceden belirlenmiş bir tarihe sahip sözleşmelerin çalışma versiyonunu kayıt defterine yükledi. Çukurun tamamı Aralık ayında gerçekleşti.

Tüm sözleşmelerde tarih vardı ve imzalar eksikti. Ayrıca pepsan sla sözleşmesi de yoktu. Bunu yazdım ve gazeteden gelen bir uyarıdan sonra. Haklar hukuka uygun olarak gerçekleştirildi. Stanislav, bunun kabul ettiğimiz ve özür dilediğimiz idari bir hata olduğunu söyledi.

Ev kontrol altında

Kalorifer yakıtı alım siparişlerini de benzer şekilde açıkladı. Editöre göre bu da fiyatı çok değişken bir yakıt olduğu için kanundan muaf. Ev, onu her zaman uygun yağ almanın mümkün olduğu bir zamanda ve üstelik yalnızca bölgedeki çukurlara sığabilecek miktarda satın alır.

Halen piyasada ciddi bir varlığı olan bir şirketimiz var, başka yerde daha uygun olur mu diye araştırdık ama olmadı. Buna ek olarak, dağlardayız ve buradan büyük tankerler geçmeyecek, dolayısıyla potansiyel bir tedarikçi bize petrol bile getirmeyecek, diye Antonn Stanislav özel koşulları özetledi.

Bölgede derinlemesine inceleme şu anda Tmavm Dole'da yapılıyor. Yaklaşık iki ay sürmesi gerekiyor. Ancak duruşmanın sonuçlarına aşina olan kişilere göre, o gün suç teşkil eden herhangi bir şey ortaya çıkmadı, dolayısıyla bunun idari bir hata olması gerekiyor. Bölge, Ocak ayında denetimin ilerleyişi hakkında yorum yapmak istemediğini açıklamıştı.

Tmavm Dol'daki evin editörü ve Adalet Bakan Yardımcısı Antonn Stanislav (ODS), eve verilen emirlerle ilgili vakaları gazeteye açıklıyor.

2 Ocak'ta Stanislav, Podkrkono'daki Rtyna'daki konseyde davayı ve olayı açıklayan Vali Martin Ervek ile görüştü. Gazeteciler Aralık ayında Stanislav'ın ne yaptığını görmek için oraya gittiler. İddiaya göre önlerindeki çanta pencereden geçerek tuvalete kaçtı.

Toplantıda konuşan Martin Ervek, aksi takdirde Stanislav'ı kovmakla tehdit eden Martin Ervek'e, davranışından dolayı özür dilemesi gerektiğini ve milletvekili mi, yoksa huzurevinin editörü mü olmak istediğini seçmesi gerektiğini söyledim.

Gündemin ilerletilmesi gereği nedeniyle 31 Ocak'ta istifa etti. Eğer bir gecede ayrılırsam bu benim açımdan büyük haksızlık olur. Stanislav, Şu anda yarının tüm gündemini hazırlıyorum, diye ekledi.

Bakanlıkta iflas ve kambiyo senedi anlaşmazlığı

Reporti Seznam First, Kasım ayında Adalet Bakanlığı'nın siyasi başkan yardımcısı Antonn Stanislav'a karşı resmi bir yolsuzlukla mücadele şikayetinde bulunulduğunu ve bu şikayetin yazarının bakanlığın iflas dairesi editörü Jan Benek olduğunu bildirdi.

Milletvekili Stanislav, iflas gündemini kontrol altına almak için kendisinden kurtulmak istediğinden şüpheleniyordu. Bankanın şehri Ocak ayında bakanlık tarafından kaldırıldı. Bakan Pavel Blaek (ODS) muhabire iflas nedeniyle cezai suçlamalar altında olduğunu doğruladı.

Son zamanlarda Seznam Sprvy, Stanislavov'un bir milyon kronluk banknotun gerçekliği konusundaki hukuki anlaşmazlığını ele aldı; burada mahkemeden mahkeme masraflarını karşılayamadığı için feragat etmesini istedi, ancak o sırada 8 milyon kronluk bir ev satın aldı. . Stanislav bunu Pazartesi günü gazeteye açıkladı.

covid zamanındaki mevcut durum hakkında. Aynı zamanda bir iş yürütüyordum ve kısıtlamalar nedeniyle maddi imkanım yoktu. Eğer feragat ücretine başvurmasaydım davayı kaybedecektim. Finansmanı alır almaz ücretleri ödedim. Gayrimenkul alımını başka bir krediyle alamayacağı bir inşaat kredisiyle finanse eden Stanislav, daha sonra sıranın bir ev satın almaya geldiğini söyledi.