Bir tavuğun öldürüldüğü konuşulan kulübe ormancılar tarafından ele geçirilecek. Personel dahili

IstAh

Member
Belediye binası şu anda teknik hizmetleri yürütüyor, ancak son yıllarda işleyişinde çok sayıda kaza yaşandı ve bu da bir dizi teftişe ve kıdemli çalışanların işten çıkarılmasına neden oldu.

Belediye, tekneyi operatör olarak ilan etse de Hradec, hatalı koşullar ve daire tekliflerindeki hatalar nedeniyle 2018 yılında iptal etti. Yeni bir turu listelemek üzereyken Mstsk Lesy, tulku işletmekle ilgilendiğini ifade etti.

İlk girişi değerlendirdik ve telaşın Stbrn rybnk kamp alanına yansıması çok önemliydi. Operasyonla ilgili soruların yanıtlarını sunan vizyonlarının sunumu bizi ikna etti. Belediye Başkanı Pavlna Springerov’un (HDK) kararı, Mstsk Lesy’yi beklentilerimizi karşılayan veya karşılayan bir aday olarak değerlendirdiğimizi açıklıyor.

Profesyonel kadromuz yok

Meclis üyesinin kararı, çevreden sorumlu eski belediye başkan yardımcısı Martin Hanousek (Zelen) tarafından eleştirildi; ona göre ormancılar, önceki konsey üyeleriyle benzer şekilde ayrıntılı bir konsept sunmadılar. Ancak kendisine göre Hradec, ihalede talep ettiği bir takım önkoşullardan istifa etti. Bu esas olarak kişisel bir meseledir.

Veterinerlik kanununa göre belediye ormanlarında izinli çalışan bulunmamaktadır, şu anda hiçbir personeli bulunmamaktadır. Kulübün gönüllüler eliyle işletilmesinin sağlanması kesinlikle söz konusu değildir. Bu adil değil ve uygunsuz. Hanousek, belediye tulku’sunun işletimi için minimum altı tam zamanlı çalışanın garanti edilmesini gerektirdiğini eleştiriyor.

Şehir ormanları, eski şehir polis köpeği bakıcılarının da dahil olduğu tulku operasyonunu dolduruyor. Bu çalışanlarla ilgili değil, sözleşmeli çalışanlarla ilgili. Yönetici, operatör ve yetiştirici dedikoduları için bu yarı bağları çalışanlardan saklayın. Hepiniz aynı anda Stbrn Rybnk kampındaki sahilde çalışmak zorundasınız. Ormancılar ayrıca kadın gönüllülerin de katılımını istiyor.

Kent ormanlarının tüleklerle işletildiği Domalice’de işe yarayan modelden başlayalım. Pek çok insanı evime davet ediyorum ve bütün gün onlarla birlikte olmuyorum. İnsanların bütün gün orada oturmasına gerek yok. Mstskech les Milan Zerzn’in editörü, çalışanın tulku başkanlığına yönelik kursu kasım ayında tamamlayacağını, herhangi bir sorun yaşanmayacağı yönündeki eleştiriyi reddetti.

Aynı şekilde ormancılar da işe alınmayı reddediyor ve belediye şirketinin yönetimindeki copla veterinerin ücretinin ödenmesinde işbirliği yapmak istiyorlar. Zerzn’e göre kendilerini temsil etmesi gereken iki doktor var.

Hradec meclis üyelerinin başlangıçta yeni seçilmiş bir kadının atanması konusunda oy kullanması gerekiyordu. Ancak Salı günkü konsey toplantısından geçemedi ve bunun yerine meclis üyeleri, ormanın altında bir kişi tuluk’u 7’ye 1 oranında net bir oyla onayladı. İhaleyi hazırlayan yalnızca Çevreden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Adam Zruba (Zmna) buna karşı çıktı.

Ben kadınların yeniden seçilmesini destekliyorum, bu nedenle yaklaşık bir hafta önce tanınmış bir haydut olan bir Alman, bunu kabul etmesi gerekiyordu. Zruba, en az iki başvuranın olması gerektiğini söyledi.