Binlerce insan Ed Sheeran'ın konserine ve festivallerine karayoluyla veya hendekle seyahat etmek zorunda kalıyor

IstAh

Member
Hradec Vky'deki Jana ernho Caddesi, basın tarafından Rock for People festivalinin, CIAF havadan görüntülerinin, Polonya Ulusal İzci Jamboree'sinin veya Hip Hop Kampı geleneğinin hayranları tarafından biliniyor. Bu yıl onlara İngiliz yıldız Ed Sheeran'ın çifte konseri veya ağustos ayındaki Kefr festivali için on binlerce bilet eklenecek.

Park 360'a yaz aylarında gelen onbinlerce ziyaretçinin ezici bir çoğunluğu buraya geliyor ve dağlarda değişen caddeye ilk siz giriyorsunuz. Goro'nun güç devresinden çok uzakta değil ama canavarın en kötü müzikal ve hava turu: yol kenarında veya bir hendek yanındaki dar bir çam boyunca yarım kilometreden fazla yürüyüş yok.

Her yıl aynı düzen kendini tekrarlıyor. U Letc restoranından uçan kapılara kadar uzanan uzun bir yarasa kuyruğu, toplu taşıma aracına sığmayan veya gümrüğe gitmek için başka seçeneği olmayan kişilere yol açıyor. Aralarında sadece bisikletliler değil yüzlerce araba da manevra yapıyor. Kentin ve bölgenin kaliteli parkur çabası bu yıl biraz ilerledi ama en acılı son bölüm utanç verici olmaya devam edecek

Bu bir utanç

Pangate'teki o yol neredeyse her zaman oradadır ve festivalin başında bunu fark etmiyorum bile. Sonraki birkaç gün taktıkça beni daha da rahatsız ediyor ve festivalin sonunda dişlerim dolu oluyor. Arabaların arasındaki yolda takılmak istemiyorum, çamura saplanmak bile istemiyorum ama otobüs geçtiğinde başka hiçbir şey yapamıyorum, dedi Jan Myka, Prag'dan İnsanlar için Rock. Doğru olan uzağa gitmektir.

Demiryolu alt geçidine giden yol hazır. Ve böylece Krajsk veterinerlik hizmetini, çan kulesini ve Nad Oborou caddesini geçtikten sonra yol dışındaki çeşitli yolları takip edebilirsiniz. Kentin ve bölgenin girişimleri sayesinde orada da işler çok parlak görünüyor. Ama Letc dl u'dan beri durum dağlar.

Hatta durumun felaket olduğunu bile söyleyebilirim. Festival içinden biri olarak, insanların riskli olaylara ulaşabileceği hendek veya yolda yürümesini büyük bir utanç olarak görüyorum. Aldığım bilgiye göre bu utanç verici bölümün bitirilmesi konusunda henüz bir anlaşmaya varılmadı. Biz, belediye meclislerinin topraklarını kamulaştıralım diye totalitarizme girmeyiz. Yatırımlardan Sorumlu Başbakan Yardımcısı Luk dek (TOP 09), “Yani anlaşma yok ama elimizden geleni yapacağız” dedi. Asıl engel, yol kenarındaki arazinin özel sahipleridir.

Merak etme

Park 360 bu yıl Rock for People festivaline (12-15 Temmuz), Amerika V8 toplantısına (16-18 Ağustos), Kefr festivaline (30-31 Ağustos) ve Ed Sheeran'ın ikili konserine (27 ve 28 Ağustos) ev sahipliği yapacak. Ervence), bunun için on bin nvtvnk ödedi. İki Grammy ödülü sahibinin ve Britanya İmparatorluğu'nun liderinin performansları tüm Hradec için, özellikle de Jana ernho Caddesi için heyecan verici bir sınav olacak. Ancak organizatörler yalnızca gözlemci rolündedir.

Özellikle Park 360 alanının gelişmesi nedeniyle U Letc restoranından beş bisikletçiye uygun bir yol bizim için büyük bir borç ama ne yazık ki elimizde değil. Biz ancak faaliyetleri destekleyebiliriz ve elimizden geldiğince desteklemeye hazırız. Haftalık Rock for People festivalinden Michal Thomes, sürdürülebilirlik ve ekoloji anlaşması açısından da bu yolun gerekli olduğuna dikkat çekti.

Yerel Öz-Yönetim Komisyonu (KMS) Pouchov Vkoe bu nedenle ilgileniyor. KMS Belediye Başkanı Duan Plch, Jana Ernho Caddesi'nde yayalar ve bisikletliler için bir yol inşa etme çabasında Park 360'ın bizim desteğimiz ve ortağımız olduğunu söyledi.

Yoğun trafik sıkışıklığı

Padestihektarov Park 360, Festivalpark'ın iki katı olarak bölge tarihinde en çok maruz kalan sezondur. U Letc restoranından brn'e giden yolun 600 metrelik bölümünün henüz inşa edilmemiş olması ve uzun süre de yapılamayacak olması daha da üzücü.

Birkaç gün önce emniyet, karayolları ve karayolları dairesi temsilcileri, belediye, bölge ve trafik uzmanlarıyla bir toplantı yaptık. Ed Sheeran'ın megakonserinin hakimiyetinde olacağı sezon için tüm gücümüzle hazırlanıyoruz. Bu, elbette ulaşım açısından da tamamen yeni bir zorluk olacak, bu yüzden buna özenle hazırlanıyoruz. Michal Thomes, “Sadece bireysel ulaşıma değil aynı zamanda mekik toplu taşımaya da odaklanalım” dedi.

KMS Pouchov-Vkoe aynı zamanda yerel halk için inşaat patlamasının tetiklediği o zamanlara da hazırlanıyor.

Veker tk tekniği ile köpek eleznine binerek Pouchovská ve Velka sokaklarından geçin. Bunun nedeni Vn Caddesi'ndeki depo alanının gelişmesiydi. Ancak kuzey teğeti oluşana kadar bu sorun çözülemez. Evet, öyle olurdu, ancak Duan Plch içini çekerek, şehrin ana Kladská Caddesi'nin girişindeki depolama alanına hasar ve nakliye işaretleri koymaya istekli olması gerektiğini, trafik çalışmasının da gösterdiğini söyledi.

Sadece Pouchov ve Vko sakinleri değil, Park 360'ın operatörleri ve ziyaretçileri de kuzey tanjantının inşasını beklemek zorunda değil. SD'den gelen son bilgilere göre yalnızca bunun inşası en geç beş yıl içinde durdurulmalı ve işletmesi 2032'de tamamlanmalıdır.