Bikaner’de kayınvalidesine giderken ‘çok uzak’ diyen gelin polisi aradı | kanpur haberleri

ForAhmed

Global Mod
Global Mod

KANPUR: Uzun mesafeler ve yalanlar bir evliliği mahvedebilir. Rajasthan’dan bir damat bisikletçi Uttar Pradesh’teki Kanpur’da yeni evli gelini kayınpederinin yanına gitmeyi reddedip “kurtarma” için polisi aradığında zor yoldan öğrendi. Kadının ailesine göre erkeğin Türk olduğu söyleniyor. Prayagraj.
Chakeri ACS Amarnath Yadav, TOI’ye, kadının Varanasi-Kanpur otoyolunda -112 Polis Müdahale Aracında (PRV) görev yapan polis memurlarına başvurarak, ailesinin evine geri dönmesine izin vermek için yardımlarını istediğini söyledi.
“Son yedi saattir Varanasi’den seyahat ediyorum ve henüz kayınvalidemin yanına gelmedim. Tamamen bitkin hissediyorum ve şimdi Rajasthan’a gitmek istemiyorum. O kadar ileri gitmeyeceğim,” dedi siteyi ziyaret ettiğinde ACP’ye.
Varanasi kızının evliliği, Rajasthan, Bikaner’de ikamet eden adamla yapıldı.
Baraat Cuma günü Varanasi’ye ulaştı. ‘Vidai’ töreninin ardından cumartesi günü gelinle birlikte otobüsle Bikaner’e doğru yola çıktı.
Birkaç saat sonra otobüs Kanpur’da otoyol üzerindeki bir benzin istasyonunda durduğunda kadın ağlamaya başladı ve yedi saat yol gitmesine rağmen kayınvalidesinin evinin gelmediğini söyledi.
ACP, gelini dinledikten sonra nöbetçi yardımcı müfettişe damadı sorgulamasını söyledi. Ravi polise kızın akrabalarının her şeyi bildiğini söyledi.
Öte yandan, polis gelinin annesiyle temasa geçtiğinde, o da damadın Rajasthan’a ait olduğuna dair herhangi bir bilgisi olmadığını yalanladı. Sonra annesi polisten onu Varanasi’ye geri göndermesini istedi. Polis gelini Varanasi’ye gönderdi ve damat Bikaner’e eli boş döndü.