Vijayapura/Belagavi: Halk Eğitimi Müdür Yardımcısı Umesh Shirahattimath Sindagi’yi görevden aldı BEO ve Pazartesi günü bir öğretmenin intihar vakasıyla bağlantılı olarak üç öğretmen.
Öğretmen Basavaraj Naikal’in Pazartesi günü Sindagi Tahsildar’ın ofisinin yakınındaki bir ağaca kendini astığı söyleniyor.
Ölüm ilanında, Sindagi BEO HM Harnal, öğretmenler GN tarafından taciz edildiğini iddia etti. PatilSL Bhajantri ve BM Talwar, aşırı adımının sebebiydi.
“Bhajantri, müdürün liderliğini bana devretti ama gereksiz yere beni taciz etmeye devam etti. Bunu BEO Harnal’ın dikkatine sunduğumda, harekete geçmedi ve beni uyardı. Ne zaman köylü Sangameş Chincholi öğlen yemekleri sırasında dolandırıcılıktan şikayet etti, Patil şikayeti kapatmak için benden rüşvet aldı. Naikal’in ölüm ilanında Talwar da beni taciz etmek için onlara katıldı” yazıyordu.
DDPI, şüpheli BEO’yu ve öğretmenleri departman soruşturması süresince askıya aldı. Sindağı Polisi bir vaka kaydetti ve vakayı araştırıyor.
Tapu memurunun eşi intihar ederek öldü
Makam kocası KAS Reshma Talikotişu anda Hidkal baraj projesinde arazi edinim görevlisi olarak çalışan, Pazartesi günü Hubballi’de intihar ederek öldü.
Ölen Cafer Peerzade, 39.
Cesedi, kardeşi Asif Peerzade’nin Azam Nagar’daki evinde asılı halde bulundu.
Reshma, kocası intihar ettiğinde resmi bir iş için Bengaluru’daydı. İntihar olayının nedeni halen araştırılıyor.
Jafar, burada Bölge Eğitim Merkezinde Birinci Bölüm (FDA) Asistanı olarak çalıştı.
Kaynaklara göre, son birkaç gündür depresyondan muzdaripti. DCP Shekhar olayı araştırır.
Reshma, Hukkeri ve Khanapur’da Tahsildar olarak görev yaptı.
Hırsızlar kuyumcu dükkanına ateş açtı
Vijayapura’nın Sindagi kasabasındaki bir kuyumcuda Pazartesi akşamı beş kötü niyetli kişi iki el ateş etti.
Kuyumcu dükkanının sahibi Nagaraj Pattar Almel, Marathi konuşan 5 kişinin dükkana koşarak kendisini silahla tehdit ettiğini söyledi.
“Ben direnince havaya ateş açtılar. İnsanlar bir araya gelince kaçtılar” dedi.
Görgü tanıkları, üç suçlunun bisikletle kaçtığını söyledi.
“Başka bir motor arızalandığında ikisi kaçamadı. Kaçmaya çalıştıklarında bazı kişiler onları kovalayıp yakaladı” dedi.
Olay yerine gelen Sindağı Polisi, iki kişiyi gözaltına aldıklarını ve sorguya çektiklerini söyledi.
2013 yılında böyle bir olayın yaşandığı kentte olay paniğe neden oldu.