Aktris Kamila Sedlárová, benim yaşımda büyük rollerin bir ayrıcalık ama aynı zamanda bir hediye olduğunu söylüyor

IstAh

Member
İlk işediğinde nasıl hissettin? Koi banyosunda?
İlk başta U koi baina'nın mesajına doyamadım. Gözyaşı akışını görmedim ve hemen sonuna gelemedim. İki kez erteledim ve bitirdiğimde ilk izlenim için araştırmacıyı aradım. Ana karaktere karşı öfke ve sempati, bunlar benim duygularımdı.


Han ve Çoban Kızı filminde yönetmenle işbirliği yaptınız. Birbirinize bakar mısınız?
Diana Oltsová ile görüşmemiz tamamen yanlış. Hana'nın ilk seçmelerinde tanışır tanışmaz ikimiz de buna saygı duyduk. Sanki birbirimizi ezelden beri tanıyormuşuz gibi. Tiyatroya bakış açımız aynı, dolayısıyla birbirimizi dinliyoruz ve bazı şeyleri paylaşmak zorunda kalmıyoruz. Sadece onları onurlandırın.


Hester Swan seçmelerden sonra ana rolü üstlendi – bu kez With Caroline in the Kitchen adlı yemek programından uyarlanan bir yapımda. Bu rollerin ortak bir yanı var mı?
Caroline'ın Hester'la ortak bir yanı varsa? Bisiklet sürmeyi bilmiyorum, ocak ayının ortasında denemeye başladım, böylece tanışıyoruz. Bana sor 23'ünde, bu prömiyer. Aradığım her şeyin kalbi.


Bu kadar büyük bir rolün hemen ardından bir hediye mi geliyor yoksa bir delik ve lanet mi?
Bu büyük roller benim yaşımda geride kaldı ama bence birisinin onun oynadığını bildiğini bilmek bir hediye.


Hester karakteri sanal makinede nasıl oynanıyor? Onun hakkında en çok neye değer veriyorsun?
Her ne kadar benim için anlaşılması ve her şeyden önce üstesinden gelinmesi gereken bir yaşam durumu olsa da Hester'ı çok seviyorum. Bunu yapamazdım. Ama belki de kızını karşılaştığı hayattan korumuştur. Karmaşık ve iradeli biri ve muhtemelen onda en çok değer verdiğim şey de bu. Seçkinlerin bu sözleri kader bilmiyor, cesaret ve büyük aşk sözleri. Zor da olsa… Aşk mı yoksa bencillik mi? Ama onun özgürlüğüne o kadar hayran kaldım ki.



Kamila Sedlrov


1994/95 sezonundan itibaren Hradec Krlov'daki Klicper Tiyatrosu'nun üyesi olan Lenka, Ostrava Konservatuarı'nda müzik ve drama eğitimi aldı.

Öğrenimi sırasında Ostrava'daki Moravya-Silezya Ulusal Tiyatrosu'na (o zamanki Devlet Tiyatrosu) konuk oldu.

Mezun olduktan sonra kendisine Klicper Tiyatrosu tarafından burs teklif edildi ve burada Esmeralda (Zvonk u Matky bo), Marktka (Master ve Marktka), Evelina Makropulos (Vc Makropulos), Marilyn Monroe, Lady Torencova (Sestup Orfev) rollerini oynadı. ), Morgiana, Barbara (Kızılderililerin topraklarında Ağustos), Marcela (Azizler), Jane (gayret), Olivia (Veer tkrlov), Elsa (Hana) veya Rychtka (Üvey annesi).


İrlanda ve onun mistisizmi ile nasıl bir ilişki kuruyorsunuz? Yaşlı İrlandalının dünyaya girişi sana ruhtan bahsetti mi?
Aslında İrlanda'yla hiçbir ilişkim yok ve viski bile içmem. Ancak ilk başta Agniezsky Pt Oldak'ın İrlandalı gezginlerin hayatı ve nasıl yemek yediklerine dair eseri büyüleyiciydi. Oradaydı ve onları ve kültürlerini tanıyabildi. Ruhlarla olan algıları ve bağlantıları tamamen doğuştandır. Sadece onların aralarında olduklarını görün ve onlarla birlikte gidin. Hester ayrıca hayaletleri görüyor, onlarla konuşuyor ve onların onu almaya gelen kişiye iğne yapmasına şaşırmıyor.


Tiyatroda tutuklandığınızdan bu yana pek çok rol ve rol oynadınız, klasiklerin büyük kahramanlarının zarafetine, müzik yeteneğine ve olağanüstü bir komedi anlayışına sahipsiniz.
Klicperov Tiyatrosu'nda rollerin rengi ve numarası konusunda gerçekten harika bir zevkim vardı ve bunun için çok minnettarım. Başka bir yerde başıma gelir mi bilmiyorum, muhtemelen de öğrenemeyeceğim. Bu yüzden Hradec Krlov'daki kızları terletmek için ilginç yerlere gitmem gerekeceğini biliyorum.


Kalabalıktan öne çıkan bir rolünüz var mıydı? Peki ya Marilyn?
Hangi rolde kesinlikle başarılı olduğunu bilmiyorum. sanırım gün Kad benim için özeldi. Bazı izleyiciler Marilyn'i, sizin onu hatırladığınız gibi hatırlıyor, bazıları ise Elina Makropulos'u. Emilie'nin Çekçe öğrendiğim çarpık monologunu hâlâ hatırlıyorum. Onu kalbimin derinliklerinde bir yere taşıyorum.


Hangisi bana en yakın?
Komedilerde şaka yapmaktan çok mutluyum ama büyük dramaları da çok seviyorum. Her ikisinden de keyif aldım.


Hradec seyircisi nasıl?
Hradec sakinleri temelde onlara sunacağımız her şeyi yapmaya hazır. Ve eğer ikimiz de başarılı olamazsak. Ama bu normaldir. İşe yaramayacağı gerçeği, kızgın olmaları değil. Koi bain'deki insanlar çok harika. Onlar da akışla birlikte gidiyorlar ve biz de her zaman büyük bir alkışla ödüllendiriliyoruz. Bakacak daha fazla şeylerinin olmaması çok yazık. Bu nedenle tüm kalpleri davet ediyorum.


Caroline'ın Jan Holce'la durumu nasıl? Bu sizin ilk işbirliğiniz olacak…
Cevabınız için teşekkürler, sabırsızlıkla bekliyorum. J mm Honzu Holce rda. Kendisi akıllı bir avcı ve yetenekli bir yönetmen ama ilk işbirlikçimiz değil. Anna Karenina'yı birlikte yaptık.


Hoşuna gitti mi? Peki Kuchask şovunu izledin mi?
Bugün senin için güzel bir gün, o yüzden pek mutlu değilsin. Ama bu soute'ları izlemekten keyif alıyorum. Her zaman nasıl pişireceğimi bilmediğim tarifleri denerim.


Obas televizyona ve diziye atlıyor. O zaman sakıncası var mı?
Güneşe düşmek! Bunu yalnızca annem umursuyor ve sonra bana onu ne kadar sevdiğimi anlatıyor.